INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Planul neașteptat al lui Malmo în returul cu CFR: ”Am vrut să-i provocăm pe români. Și ne-a reușit!”

Foto Twitter Malmo
Foto Twitter Malmo

Articol de - Publicat joi, 02 august 2018 12:24

Arnor Traustason susține că ”trebuie să fii inteligent când ai de-a face cu echipe din estul Europei. Jucătorii lor se enervează repede”.

CFR-ul a terminat returul de la Malmo în zece, după eliminarea lui Culio. Argentinianul a luat al doilea "galben" în minutul 77, la 1-1, într-un moment în care clujenii era de așteptat să forțeze înscrierea celui de-al doilea gol, al calificării. În inferioritate, n-au mai avut forța necesară, iar suedezii admit că cele 5 "galbene" încasate de ai noștri au fost și rezutatul unui plan.

"Din experiențele noastre cu echipe din estul Europei, știam că jucătorii lor se enervează ușor, că sunt temperamentali. Așa că ne-am vorbit dinaintea meciului să-i provocăm. Iar planul ne-a reușit", a dezvăluit autorul golului egalării, Arnor Traustason.

El a și reușit să "obțină" un "galben" pentru Damjan Djokovici în prima repriză. Mijlocașul CFR-ului i-a pus mâna-n față și s-a ales cu un avertisment: "A fost o prostie din partea lui Djokovici. În tur, la Cluj, l-am simțit că e irascibil. Așa că l-am provocat și imediat a replicat. Trebuie să fii un pic inteligent și să profiți când ai ocazia. Iar noi am fost inteligenți", le-a spus islandezul lui Malmo FF jurnaliștilor de la cotidanul Expressen.

"Arbitrul a făcut o treabă bună. Chiar dacă adversarul, Culio, nu m-a atins, i-a dat al doilea cartonaș galben. Așa e când joci cu echipe din estul Europei. E mai dur"
Anders Christiansen, jucător Malmo FF

"Traustason a profitat de temperamentul meu balcanic la maximum. M-a enervat constant și nu m-am simțit bine"
Damjan Djokovici, jucător CFR, în Expressen

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cmarin1
cmarin1  •  02 August 2018, 17:45

A fost un arbitru de toata jena, o mizerie. Suedezii au accidentat grav 2 jucatori si cei de la CFR au luat galbene si rosu pe nimicuri. NU mai comentati idiotenii mai analizati si cu capul vostru.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  02 August 2018, 17:26

Intelijentule, ai pus mai multi "i" la "afoni" ca n-ai stiut cum se scrie asa-i?

109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  02 August 2018, 14:21

Niste prostii si niste afoniiiii marea campioana Cfr cum au gastigat afoniii astia campionatul ,,,,?????? acasa nu au avut un sut pe spatiul porti,,,??????Huoooooooooo afonilor ne-ati facut de ras prapaditiilor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează