INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLAY-OFF

Ploaie de goluri în play-off-ul Ligii Campionilor: toate cele 6 combatante au marcat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 21:55

Partidele de miercuri din play-uff-ul Ligii Campionilor au oferit oferit multe goluri, toate cele 6 formații implicate reușind să puncteze.

Cel mai așteptat duel al serii a fost cel dintre Ajax Amsterdam și Dinamo Kiev. Olandezii au pornit ca din tun și au deschis scorul la prima acțiune la poarta oaspeților, în minutul 2, prin Donny van de Beek. Vicecampioana Ucrainei a reacționat rapid. Tomasz Kedziora a egalat în minutul 16, după o fază fixă. Golul de 2-1 a fost unul norocos. Un șut parabil trimis de Hakim Ziyech de la marginea careului de 16 metri a fost deviat în propria poartă de apărarea lui Dinamo. Scorul pauzei și totodată cel final a fost stabilit de startul readus de la Southampton în această vară, Dusan Tadic

Campioana Greciei a profitat de eliminarea rapidă dictată de italianul Gianluca Rocchi lui Szabolcs Huszti, în minutul 23. Viktor Klonaridis a deschis scorul în minutul 34. Grecii au ratat ocazie după ocazie în finalul reprizei, dar dublarea avantajului a venit imediat după pauză. Anastasios Bakaetas a fost autorul, în minutul 49. Restabilirea egalității numerice le-a dat aripi maghiarilor, care au asaltat poarta apărată de Barkas. Darko Lazovic a redus din diferență în minutul 67, apoi au urmat ocazii rarisime. Cea mai mare a venit cu 12 minute înaintea finalului timpului regulamentar. Loic Nego nu a fost pe fază la o minge care s-a plimbat prin careul mic al lui AEK. Cu poarta goală în față, din doar 3 metri, a reluat pe lângă, iar campioana Greciei și-a asigurat în mare măsură calificarea în grupele Ligii Campionilor. 

Duelul dintre campioana Elveției, Young Boys Berna, și cea a Croației, Dinamo Zagreb, s-a încheiat indecis, scor 1-1. Gazdele au ratat o ocazie imensă la prima acțiune, prin Miralem Sulejmani, apoi au reușit să puncteze la acțiunea următoare, prin Ngoumo Ngamaleu. Dinamo, formația cu o mai mare experiență în cea mai titrată competiție intercluburi, a egalat înaintea pauzei, în minutul 40, prin Mislav Orsic.

Vezi și: BENFICA - PAOK SALONIC. Răzvan Lucescu scoate un egal miraculos în Portugalia și e la 90 de minute de grupele Ligii Campionilor

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 August 2018, 12:34
Postat de xnread pe 23 August 2018, 11:27

Fostul selectioner Advocaat a spus doar că e o faza în care centralul a judecat corect aidoma ipostazei în care Van de Beek a fost victimă. Privit în ansamblu Ajax a avut dreptul la victorie.:)

da, nu ne asteptam ca un olandez sa spuna altceva. Ajax a fost mai buna in conditiile in care arbitrii au fost cu ei. Daca iti da Kyev 2-1 acasa altcumva se joace meciul.

xnread
xnread  •  23 August 2018, 11:27
Postat de dinamo_fan pe 23 August 2018, 01:14

am vazut reluarea la rezumate. penalty clar. il loveste in picior de la spate. fura baietii de la uefa de sting lumina in tot estul europei.

Fostul selectioner Advocaat a spus doar că e o faza în care centralul a judecat corect aidoma ipostazei în care Van de Beek a fost victimă. Privit în ansamblu Ajax a avut dreptul la victorie.:)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 August 2018, 01:14
Postat de xnread pe 22 August 2018, 22:55

Aștept reluarea și analiza specialiștilor printre care și *** Advocaat.:)

am vazut reluarea la rezumate. penalty clar. il loveste in picior de la spate. fura baietii de la uefa de sting lumina in tot estul europei.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close