INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREȚ

Surpriza serii: Ludogoreț eliminată din Liga Campionilor! Moți a văzut „roșu” direct

Cosmin Moți, la Ludogoreț
Cosmin Moți, la Ludogoreț

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 22:36

Ludogoreț, echipa românilor Cosmin Moți, Claudiu Keșeru și Dragoș Grigore, a ratat calificarea în turul II preliminar al Ligii Campionilor, după înfrângerea cu Ferencvaros, scor 2-3. Maghiarii se impuseseră și în tur, 2-1.

Dintre cei trei români, doar Cosmin Moți a fost titular, iar Claudiu Keșeru a intrat la pauză. Dragoș Grigore nu a fost convocat.

Ferencvaros a condus cu scorul de 2-0 în minutul 21, după reușitele jucătorilor Kharatin, respectiv Skvarka, dar Terziev a redus din diferență în minutul 24 și a stabilit rezultatul primei reprize.

În partea secundă a jocului, Nguen și-a trecut și el numele pe tabelă în minutul 48 și ungurii s-au distanțat din nou la două goluri. Heister a marcat în propria poartă în minutul 69 și a stabilit scorul final, 3-2 pentru Ferencvaros.

În minutul 82, Moți a văzut direct cartonașul roșu, în urma unui fault dur asupra lui Zubkov, iar bulgarii au încheiat meciul în inferioritate numerică.

Totuși, Ludogoreț rămâne angrenată în cupele europene. Bulgarii vor juca în turul II preliminar al Europa League cu Valur Reykjavik.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - ASTANA // GALERIE FOTO Dan Petrescu, criză de nervi în prima repriză! A fost ținut cu greu de Cristian Panin

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
2333810466656947
Balázs Tibor  •  18 Iulie 2019, 10:56

Ce surpriza serii neamule?Ferencváros e echipa mai buna decat Ludogorets!Daca ne uitam la pretul jucatoriilor echipa Ludogorets e mai valoroasa decat Ferencváros dar in rest ungurii sunt mult peste echipa asta "no name"... :)

131624217670160
Geani Muraru  •  18 Iulie 2019, 09:11

Pentru galeria FCSB-ista asta e ala care a scos FCSB-ul la penaltiuri sau s-a uitat rusinea maxima care face eliminarea cu Dudelange sa para pantaloni scurti

blatistu49
blatistu49  •  18 Iulie 2019, 08:19

respect FERENCVAROS o echipa buna

Vezi toate comentariile (7)
Comentează