INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LYON - FIORENTINA 1-0

Presa italiană: "Mutu a vrut mult, dar condiţia fizică nu-i permite să se exprime"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2009 00:00

Atacantul Adrian Mutu nu este încă în formă maximă, chiar dacă a încercat totul în meciul Fiorentinei cu Olympique Lyon, scor 0-1, din Liga Campionilor, însă în curând va străluci din nou, scrie site-ul fiorentina.it, care l-a notat pe român cu 6,5 pentru evoluţia de miercuri seară.

Site-ul fiorentinanews.com i-a acordat românului nota 6. "Să-l pui titular pe Mutu în aceste condiţii nu părea un lucru prea bun. Însă a avut din primele minute ocazia de a-l învinge pe Lloris şi apoi a creat o fază splendidă pentru Gila. E clar că nu e la nivelul fizic maxim", a notat sursa citată.

Pentru Firenzeviola, Mutu are multă furie în interiorul său pe care încearcă să o transmită în teren. "A vrut să facă mult, însă condiţia fizică nu i-a permis. Cea mai periculoasă ocazie din prima repriză i-a aparţinut lui. Încă nu e Mutu cel adevărat", a scris firenzeviola.it, care i-a acordat nota 5.

Violanews.com l-a notat pe Mutu cu 6 şi a scris că, deşi încă nu are condiţia fizică optimă, românul şi-a ajutat şi coechipierii din faza defensivă.

Pentru Datasport, Mutu este un jucător a cărui evoluţie contează mult. "A avut balonul şi a ajutat echipa. Este o garanţie", a scris Dataport, notându-l pe român cu 6.

Tot nota 6 a primit-o Mutu şi de la site-ul violaplanet.com. "Se vede că nu este într-o condiţie fizică bună, dar strânge din dinţi", a notat violaplanet.com.

Echipa italiană Fiorentina, cu Adrian Mutu titular, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia franceză Olympique Lyon, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.

Golul echipei franceze a fost reuşit de Pjanici '76.

În minutul 45+1, jucătorul formaţiei Fiorentina, Alberto Gilardino, a primit cartonaşul roşu. Atacantul român Adrian Mutu a fost înlocuit în minutul 58 de Jovetici.

Mediafax

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (2)
yubytu
yubytu  •  17 Septembrie 2009, 15:56

"break a leg" domnule MUTU ADRIAN, la echipa nationala nu puteti juca "va cam dati ranit", dar trebuie sa va credem si sa va intelegem, esti zero ai fost si vei fi, m-am saturat de tine sper sa fii fluierat pe toate stadioanele din Romania atunci o sa incepi sa spui ca suntem animale, da suntem dar macar nu ne drogam.

 •  17 Septembrie 2009, 15:30

o chetiune de patriotism, cum la nationala e mereu accidentat, iar la meciurile fiorentineoi joaca asa accidentat?c

Vezi toate comentariile (2)
Comentează