INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PYUNIK - CFR CLUJ 0-0

Șumudică îl face praf pe Petrescu: „Le trebuia pașaport să treacă de mijloc! Săracii voiau să iasă la construcție, dar loveau brancardierii”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 21:50 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 22:59

Pyunik Erevan - CFR Cluj, 0-0, în prima manșă din turul I preliminar al Ligii Campionilor. Marius Șumudică, fostul antrenor al clujenilor, l-a criticat în termeni extrem de duri pe Petrescu.

Actualul antrenor al lui Al-Raen consideră că Pyunik e o echipă extrem de modestă, care s-ar bate la retrogradare în Liga 1, și că ar fi trebuit să fie un adversar facil pentru campioana României.

5 concluzii după primul meci al sezonului » Cum „sabotează” Petrescu strategia clubului + schimbare importantă la CFR
PYUNIK - CFR CLUJ
5 concluzii după primul meci al sezonului » Cum „sabotează” Petrescu strategia clubului + schimbare importantă la CFR

Pyunik - CFR Cluj 0-0. Șumudică îl face praf pe Petrescu

„Voiam să văd care e valoarea lui Erevan, 6 milioane, iar cea a lui CFR e de 30 de milioane. Deci e diferența de 5 ori mai mare. Dan Petrescu e un coleg, nu e nomal să fac comparații între echipele pe care le-am întâlnit eu sezonul trecut și adversarul de azi. Să nu ne ascundem, această echipă se bate la retrogradare în Liga 1. 

Le trebuia pașaport să treacă centrul terenului. Diferență mare de valoare, imensă. Cei care sunt implicați să răspundă. N-am pomenit ca la un meci de UCL, chiar și la acest nivel, o echipă să nu lege 5-6 pase. Plus că au părut fără prospețime, poate greșesc eu. Nu sunt deloc răutăcios, dar așa a fost. 

Depinde cum a pregătit echipa, poate a încărcat mai mult, depinde de strategie. Domnul Balaj mi l-a făcut Pele pe fundașul central (n.r. - Kolinger). Au jucat cu un 14 fals (n.r. - Otubanjo, titular la Pyunik) care știa fotbal de curtea școlii. Niște jucători care nu ar fi trebuit să pună probleme CFR-ului”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea „Digi Sport Special”.

Șumudică: „CFR trebuia să câștige lejer”

Șumudică a continuat să îi critice pe clujeni pentru că s-au împiedicat de un adversar net inferior: „Trebuia să câștige fără drept de apel, așa văd eu de afară, fără să fiu subiectiv. Eu n-am ieșit să laud adversarul. Eu dezmembrez adversarul, așa sunt eu. Ne-o fi bătut pe noi Armenia, dar ăștia au avut un șut pe lângă poartă. Azi au întâlnit un adversar extrem de facil. Nu putem să comparăm cu Banja Luka (n.r. - adversară întâlnită de CFR în sezonul trecut, cu Șumudică antrenor). 

În afară de portar, care e de valoare și are experiență, nu am văzut niciun jucător. Diferență mare de valoare. CFR trebuia să câștige lejer. Momentan arată rău. Dar se califică. Sunt o echipă fără calitate. Voiau săracii să iasă cu construcție, dar au lovit brancardierii pe acolo”.

Șumudică: „Nu înșeleg de ce nu e folosit Petrila”

Șumudică a criticat și echipa de start trimisă în teren de Petrescu. Nu înțelege de ce mijlocașul Claudiu Petrila (21 de ani) nu este titular la campioana României.

„Nu a ieșit nimeni în evidență. Debeljuh a fost cel mai periculos. Nu înțeleg de ce nu e folosit Petrila. E mult peste Roger. Roger e un jucător liniar. Petrila e bun pe contaatac, e bun 1 la 1. M-a mirat domnul Balaj când a spus de acel fundaș (n.r. - Kolinger) că s-a achitat foarte bine. Păi, ce să se achite, a dat doar vreo două lumânări. 

Nu-l contrazic pe Petrescu. El face bine ce face. E campion în România, o să se califice mai departe. Dacă noi spunem că CFR a arătat bine și că joacă un fotbal de calitate, ne mințim. Nu știu ce au făcut în pregătire. CFR nu a putut să rupă ritmul în dueluri 1 la 1, să subordoneze. Săracii, cred că au laba piciorului umflată de la degajări. Mie îmi place Jefte, e un jucător bun. Mistrati, de care a zis Balaj că i-a plăcut. Nu știu ce i-a plăcut, poate tunsoarea”, a mai declarat Marius Șumudică, potrivit sursei menționate.

Citește și:

Dinamo, la 3 zile de colaps total! Zăvăleanu, mesaj șocant în vestiar: „Banii până vineri sau faliment!” Răzvan Zăvăleanu

Verdictul Transfermarkt în lupta la titlu: diferență uriașă între FCSB și Craiova » Cum stă CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
sportix
sportix  •  06 Iulie 2022, 13:12
Postat de Cocos7 pe 06 Iulie 2022, 11:48

"Actualul antrenor al lui Al-Raen...". Ce echipa este "Al-Raen"? Nu am auzit de ea.

Un fel de FC Chimia Brazi , nah atat poate Sumi ...

alexiosas
alexiosas  •  06 Iulie 2022, 12:57

***....ce a facut el la Banja Luka ? lehamite,numai pacalici in media de azi,jurnalisti mai rar,care promoveaza numai personaje demne de las fierbinti,un show exact precum fecesebistii,mult si prost

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cormiz
Cormiz  •  06 Iulie 2022, 12:37

Sumudica este penibil. A uitat cu câte emoții a trecut el anul trecut de Lincoln din Gibraltar. Însă vina cea mai mare o au asa zișii comentatori de la Digisport care duc o campanie sistematica împotriva CFR ului și a lui Dan Petrescu. N-ați văzut? După meci, Sumudica interviu o jumătate de ora. Nu se mai termina. Dacă asa cred ei ca fac servicii FCSB ului se înșală.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează