INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Radiografia lui Schalke! Puncte forte şi puncte slabe » Cei mai periculoşi jucători ai nemţilor: "Se aseamănă cu Mario Gotze"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 13:15

Marcel Răducanu trăieşte de foarte mulţi ani în Germania şi a analizat punctele forte şi slabe ale lui Schalke 04 înainte de confruntarea cu Steaua.

"O să fie foarte greu pentru Steaua, cei de aici şi-au revenit în ultimele meciuri. Dar o să fie un meci între două echipe care vor juca fotbal, asta e cel mai bine. Schalke e echipă de zi, poate bate pe oricine, dar poate şi pierde oricînd dacă nu marchează repede. Suporterii încep să fluiere, o să le fie greu. Steaua are şanse să ia un punct, să le pună probleme", a spus Răducanu la televiziunea sportro.

Fostul mare fotbalist a identificat şi cele mai importante nume ale nemţilot: "Toate echipele din Bundesliga sînt bine pregătite. L-au luat pe Boateng, jucător puternic care poate decide oricînd un meci. Şi eu m-am mirat cînd a venit Boateng, dar am înţeles că de mic a ţinut cu Schalke. E super fotbalist, dar se enervează dacă nu-i merge jocul. Dar cu Mainz el a decis meciul.

Draxler e ca Mario Gotze, poate juca oriunde pe teren, are totală libertate de mişcare, are tehnică, viteză, dar e doar un puşti. Se poate pierde dacă e marcat bine.

Ar fi bine să nu joace Huntelaar cu Steaua, să evolueze Szalai. Dar şi olandezul ar putea prinde cîteva minute. Depinde de antrenor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
vladutz13
vladutz13  •  16 Septembrie 2013, 14:03

N-avem nimic de pierdut in meciul asta.... calificarea o sa ne-o jucam in meciurile de-acasa, unde trebuie sa batem pe Basel si pe Schalke... dar in deplasare??? E OK si o infrangere... asa ca oamenii trebuie sa joace relaxati.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  16 Septembrie 2013, 13:50
Postat de soriniz pe 16 Septembrie 2013, 13:44

Draexler a jucat cu Steaua si acum doi ani cateva minute, suficient sa le rupa coloana cand trecea pe langa fundasii Stelei in viteza. Nu era crud atunci, poate s-a facut mai crud acuma. Farfan e cel mai bun mijlocas dreapta din Bundesliga. Acum doi ani nu a jucat cu Steaua, era accidentat, la fel ca si capitanul Howedes.

E foarte matur baiatu' pe moment ce i-a luat la misto pe cei de la Dortmund in vederea unui transfer!

soriniz
soriniz  •  16 Septembrie 2013, 13:44
Postat de djamorphis pe 16 Septembrie 2013, 11:35

Ce crud psihic ma, Boateng are 26 de ani. Draxler are 19 ani, insa iti spun ca nu este crud. :)))

Draexler a jucat cu Steaua si acum doi ani cateva minute, suficient sa le rupa coloana cand trecea pe langa fundasii Stelei in viteza. Nu era crud atunci, poate s-a facut mai crud acuma. Farfan e cel mai bun mijlocas dreapta din Bundesliga. Acum doi ani nu a jucat cu Steaua, era accidentat, la fel ca si capitanul Howedes.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează