INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 0-1

Rafa Benitez: "Am vrut să joc cu Gerrard titular, dar m-am răzgîndit cu o oră înainte de meci"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Managerul lui Liverpool, Rafa Benitez, dezvăluie că intenţionase să-l folosească titular pe Steven Gerrard în partida cu Real Madrid, dar că s-a răzgîndit cu o oră înaintea fluierului de start. Motivul? Accidentarea suferită de căpitanul "cormorailor" în urmă cu trei săptămîni.

Benitez şi-a explicat decizia: "Stevie avea nevoie de o încălzire specială înainte de meci. Apoi, ar fi urmat să facă ce faceau şi ceilalţi titulari, dar am simţit că nu este pregătit 100%. Îmi era frică de o recidivă a accidentării sale, aşa că am decis să nu îl forţez.  Pînă la urmă a ieşit bine pentru Liverpool".

Steven Gerrard s-a accidentat pe 4 februarie la meciul pierdut de Liverpool, 0-1 după prelungiri, în faţa rivalei Everton în Cupa Angliei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  26 Februarie 2009, 17:47

I love Liverpool, you will never walk alone!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează