INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERSARI

Ranieri: "Trebuie să fim cu picioarele pe pămînt, CFR Cluj e campioana României"

Claudio Ranieri
Claudio Ranieri

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Antrenorul echipei AS Roma, Claudio Ranieri, a declarat, joi, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, că formaţia sa trebuie să rămînă cu picioarele pe pămînt, într-o grupă şi cu CFR Cluj, campioana României, informează site-ul laroma24.it.

"Trebuie să fim cu picioarele pe pămînt. Putea fi mai rău, dacă ne gîndim la faptul că AC Milan a nimerit într-o grupă cu echipe de mare tradiţie, dar nici grupa noastră nu e simplă.

Basel ne-a creat clipe grele acum un an, am avut două meciuri proaste cu ei. Bayern este finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor, iar CFR Cluj e campioana României. Oricum, să nu uităm totuşi că avem suficiente arme la dispoziţie să ne punem adversarii în dificultate", a spus Ranieri, conform Mediafax.

Campioana României, CFR Cluj, va evolua în grupa E a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Bayern Munchen (Germania), AS Roma (Italia) şi FC Basel (Elveţia), conform tragerii la sorţi de joi de la Monte Carlo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ligax
ligax  •  21 August 2011, 17:13

am vazut

fichirichi
fichirichi  •  27 August 2010, 09:55

Va asteptam pe fcbayern.ro

Vezi toate comentariile (2)
Comentează