INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - ŞAHTIOR 5-1

Raţ, mustrat de Lucescu în direct: "Zi-le mă că am luat două goluri din cauza ta..."

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 00:24

Înfrîngerea de pe Camp Nou l-a supărat foarte tare pe Mircea Lucescu. Tehnicianul român şi-a certat jucătorii în vestiar, imediat după meci, şi nu s-a putut controla nici cînd l-a văzut pe Raţ dînd interviuri.

În momentul în care Răzvan Raţ acorda un interviu pentru TVR, Mircea Lucescu i-a reproşat fundaşului român două dintre golurile primite de echipa sa.

"Zi-le mă că am luat două goluri din cauza ta", i-a spus Mircea Lucescu lui Raţ, remarcă pe care internaţionalul român nu a gustat-o.

"Da, iar am luat două goluri din vina mea... Deja m-am obişnuit cu astfel de declaraţii", a spus fundaşul român.

Internaţionalul român de la Şahtior a mai declarat că echipa sa ar fi putut obţine un rezultat mai bun pe Camp Nou dacă ar fi reuşit să fructifice una dintre numeroasele ocazii ale echipei sale, la 1-0 pentru Barcelona.

"Noi ne-am jucat şansa noastră, am avut destule ocazii de gol la scorul de 1-0. Dacă am fi marcat, cu totul altul ar fi decurs meciul. Am jucat împotriva cele mai bune echipe din lume şi s-a văzut. Chiar dacă ştim bine jocul lor, e foarte greu de contracarat. Dar noi ne vom juca şansa pînă la capăt, trebuie să jucăm cît mai bine la Doneţk", a spus Răzvan Raţ.

Raţ nu va evolua în returul de la Doneţk, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe la capătul jocului de pe Camp Nou.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
cipi_s
cipi_s  •  07 Aprilie 2011, 22:10

Mai Rat, mai bine ai tacea ca daca nu te baga Lucescu titular nu jucai niciunde, nici macar la Rapid nu ai mai prinde echipa, Bozovici e trei clase peste tine. Norocul tau e ca ai jucat constant meci de meci, si norocul tau s-a numit Mircea Lucescu. Oricum si la nationala esti fortat, Stefan Radu, Sepsi, Salagean sunt peste tine. Pacat ca nu te uiti la inregistrarea meciurilor sa vezi ca trec adversarii de tine ca rapidul prin gara.

gazistu
gazistu  •  07 Aprilie 2011, 13:30

taci din gura batrane, ca nai avut tu palmares cat are adunat razvan.... si pe deasupra tu raspunzi ca tu lai bagat in teren..

sorin_steaua
sorin_steaua  •  07 Aprilie 2011, 10:50

Lucescu are mereu ceva de comentat, nu stie sa piarda, acum a fost de vina: Rat, Albitrii, Ghinionul si Giovanni Becali :)) Antrenor mare, Om mic!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează