INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX 1-4

REAL MADRID - AJAX 1-4 // GALERIE FOTO Internetul râde de Real Madrid! Cele mai bune glume după eliminarea din Champions League

Real Madrid - Ajax +22   FOTO
Real Madrid - Ajax

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 10:15

Real Madrid a pierdut surprinzător pe teren propriu, 1-4 cu Ajax, și a fost eliminată din optimile Champions League, cu 3-5 la general.

„Nostradamus Arbeloa”

Presa din Spania, în special ziarele din Barcelona, s-au amuzat pe seama lui Alvaro Arbeloa, 36 de ani, fost jucător la Real Madrid. Analist la o televiziune iberică, Arbeloa spus în urmă cu 2 săptămâni că madrilenii au forța de a câștiga trei trofee în acest sezon, campionatul, Cupa Spaniei și Liga Campionilor.

De atunci, Real Madrid a fost eliminată de Barcelona din Cupa Spaniei, de Ajax din Champions League și are șanse minime la câștigarea campionatului, după înfrângerea cu Barcelona, fiind la 12 puncte de catalani. 

Real Madrid, ținta glumelor pE NET

După eliminarea din Ligă, Real Madrid a devenit ținta glumelor pe internet. Fanii rivalelor s-au întrecut în ironii la adresa jucătorilor lui Santiago Solari, eliminați din optimile Champions League pentru prima dată din 2010 încoace.

Vezi în galeria cele mai bune meme-uri pe seama lui Real Madrid

real madrid ajax 10 +23 FOTO
 

Citește și:

„Solari și-a semnat sentința” » Presa din Spania anunță deja: 4 nume dintre care se va alege înlocuitorul argentinianului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Martie 2019, 13:44

daca se califica Realul dupa un gol din aut, cadea internetul de tot. asa e totul ok.

magic4ever
magic4ever  •  06 Martie 2019, 11:11

Tari pozele :) Florentino Perez si Real Madrid au facut-o de oaie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează