INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN 2-2 (4-3 LA GENERAL)

REAL MADRID - BAYERN // Zidane e sincer după dubla cu Bayern Munchen: "Așa e mereu"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 00:29

Calificat pentru a 3-a oară consecutiv în finala Champions League, Zinedine Zidane așteaptă meciul din ultimul act al competiției. Recunoaște că echipa sa a suferit în dubla cu Bayern (4-3 la general). 

"În acest moment putem fi bucuroși. Chiar dacă am suferit enorm suntem bucuroși. Au fost multe emoții, ăsta e fotbalul. Dar când se încheie cu bine toți suntem fericiți.

Întotdeauna cu echipe gen Bayern Munchen e foarte greu. A fost și mai dificil că am primit acel gol repede. E a 3-a finală la rând, iar acum am jucat contra unor echipe mari, PSG, Juventus, Bayern.

E foarte greu să nu suferi când dai peste astfel de echipe. Ce rămâne e că am ajuns în ultimul act și trebuie să ne pregătim bine pentru acest meci dificil care va urma acolo.

Toți jucătorii au muncit mult, Benzema a făcut diferența azi, la fel ca și Keylor Navas, care a avut niște parade incredibile", a zis Zinedine Zidane.

Citește și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  02 Mai 2018, 09:26

De cele 2 penalty-uri foarte clare ale bavarezilor nimic ? Voi suferiti ? Doamne.....

catalin_cj
catalin_cj  •  02 Mai 2018, 08:41

Noroc ca sunt arbitrii care va alina suferinta atunci când e nevoie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează