INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Scandal imens la Real Madrid! Benzema, pe tunel despre un coleg: „Nu-i pasă! Frate, joacă împotriva noastră, nu-i mai da mingea!”

Articol de - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 09:36 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 12:26

La pauza meciului dintre Real Madrid și Gladbach, 2-2, Benzema îl sfătuia pe compatriotul Ferland Mendy să nu mai joace cu Vinícius. Condus cu 0-2 de Borussia, Madridul a egalat cu două goluri în ultimele minute. 

„Prima lege la Real Madrid: niciodată să nu cedezi!". După încă un meci stupefiant, Marca preferă să rămână cu partea bună. Nu cu cea înfiorătoare, în care era condusă cu 0-2 la Mönchengladbach. Părea o repetare a acelui 0-3 de la pauză cu Șahtior. În fața selecționatei braziliano-ucrainene, renașterea din repriza a doua nu a mai fost salvatoare. 2-3, cu golul egalării anulat în prelungiri. Împotriva Borussiei, s-a putut. 2-2 la final.

Real Madrid montagne russe 

Pentru prima oară după patru ani, Real Madrid marchează de două după minutul 85 în Ligă. Acum, Benzema (87) și Casemiro (90+3). În 2016-2017, pe Santiago Bernabeu, cu Sporting Lisabona, los Blancos au întors scorul: de la 0-1 la 2-1, Cristiano (86) și Morata (89) punctând decisiv. 

„Această echipă are caracter", spune Zidane, dar Madridul din acest sezon e ca un montagne russe. După 0-1 contra lui Cádiz și 2-3 cu Șahtior, a urmat victoria din Clasico, 3-1 la Barcelona. Și acum, iar o cădere.

Benzema: „Vinicius face numai ce vrea" 

Tensiunea din vestiarul albilor e dovedită de acest episod. Postul francez TF1 a dezvăluit la emisiunea Téléfoot ce vorbeau la pauză Benzema și compatriotul său Ferland Mendy pe culoarul din fața vestiarelor, înainte să revină pe teren. Atacantul îl avertiza pe fundașul stânga: „El face numai ce vrea. Frate, nu-i pasa... Mamă! Joacă împotriva noastră!". Potrivit Marca, se referea la Vinicius. Și, în repriza secundă, Mendy i-a pasat doar de trei ori brazilianului, deși erau colegi de bandă.

Marca îl critică pe Vinícius. „A fost confuz și imprecis cu Barcelona și a repetat totul cu Gladbach. Vertical, dar fatal pe ultimii metri. Nu e decisiv și irosește șansele pe care i le oferă Zidane".

La fel anul trecut. Și a venit City! 

După două etape, Real are un singur punct în grupa B. La fel cum s-a întâmplat și sezonul trecut în Ligă. Atunci, s-a trezit și s-a calificat, însă numai de pe locul 2, după PSG. Iar acel loc secund a trimis-o în "optimi" în fața lui Man. City. Și a pierdut de două ori: 1-2, 1-2. Capăt de drum.

Citește mai multe știri din Champions League:

Real Madrid, ultima în grupa de Champions League! Zidane surprinde după un nou meci rușinos: „Echipa a arătat caracter!”

Liga Campionilor, liveTEXT de la 19:55 » Juventus - Barcelona, meciul serii! Mircea Lucescu se luptă cu Ferencvaros

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
reteleanu
reteleanu  •  28 Octombrie 2020, 10:45
Postat de 1ianuarie pe 28 Octombrie 2020, 09:50

Vinicius fuge bine,dar și caii fug...e o discuție mai lungă. Personal nu cred că băiatul ăsta e pt Real.

nici el, nici rodrigo sau jovic (care rupea portile la eintracht, dar aici e zero barat), nici hazard macar (revenit dupa o dieta zdravana cu shaorme). pur si simplu real nu are atacanti; domina meciurile dar da foarte greu goluri. si nu ca nu ar mai fi atacanti buni pe piata. icardi cred ca s-ar potrivi perfect stilului lor. pustiul de la psv, gakpo, dembele de la lyon... ma rog, le ducem noi grija :)

1ianuarie
1ianuarie  •  28 Octombrie 2020, 09:50

Vinicius fuge bine,dar și caii fug...e o discuție mai lungă. Personal nu cred că băiatul ăsta e pt Real.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează