INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID, DIN NOU CAMPIOANA EUROPEI

Replică tăioasă a lui Salah pentru Ramos: "Nu i-am spus niciodată că sunt bine"

Articol de Alin PodareanuJURNALISPORT - Publicat sambata, 09 iunie 2018 21:16

Într-un interviu acordat pentru Marca, Salah a comentat accidentarea din finala Ligii Campionilor.

După ce am căzut pe gazon, am simțit un mix de durere fizică și îngrijorare. De asemenea, eram nervos și trist deoarece nu puteam să continui finala. M-am gândit și că aș putea să ratez Cupa Mondială. iar acest gând a fost devastatator", a spus Salah.

Întrebat dacă are vreo replică pentru Sergio Ramos, acesta a comentat ironic:
”E haios (n.r. Sergio Ramos)... E ok ca cel care te faci să plângi mai apoi să te facă să râzi. Ar putea să-mi spună daca voi fi pregătit pentru Cupa Mondială?”. 

Salah a recunoscut și faptul că a primit un mesaj de la Ramos după finală, "dar nu i-am spus niciodată că sunt bine”.

În urmă cu 4 zile Sergio Ramos a declarat:  "Daca ar fi făcut injecție, ar fi putut juca în a doua parte, am făcut și eu asta de multe ori. Nu a fost o accidentare gravă, dar se pare că atunci cand Ramos face ceva, totul este amplificat"

Se pare că recuperarea lui Salah decurge conform planului, iar acesta va putea juca duminică, în primul meci al Egiptului la Cupa Mondiala.

44
de goluri si 16 pase de gol a avut Salah în acest sezon pentru Liverpool

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează