INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - DORTMUND 2-1

Revanşa lui Robben » Olandezul a fost omul decisiv al unei finale pe care a cîştigat-o în sfîrşit!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 26 mai 2013 02:04

Robben s-a revanşat pentru toate ocaziile irosite în finala cu Inter, din 2010, şi penalty-ul ratat în prelungirile cu Chelsea, anul trecut

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

O repriză, prima, a părut că Arjen Robben continuă coşmarul din precedentele două finale disputate de Bayern. Cele pierdute în faţa lui Inter, în 2010, şi Chelsea, la penalty-uri, anul trecut. Olandezul nu părea în stare să marcheze nici din cele mai simple situaţii.
De două ori singur cu Weidenfeller în careul Borussiei, de două ori l-a ochit pe portar. Şi asta de bine ce declarase că, în semifinala cu Real, "goalkeeperul galben-negrilor a avut noroc, galacticii ai tras direct în el".

Dar a venit repriza secundă şi de la cabine a ieşit un cu totul alt Robben. În sfîrşit, letal! Luminînd partida cu execuţiile sale. Prima, în minutul 60, la 0-1: o centrare ideală, de pe ultima linie, pentru golul lui Mandzukici. A doua, în minutul 89, la 1-2: olandezul a inventat finalizarea imposibilă exact în cel mai important moment al finalei. Cînd nimic nu se mai putea schimba.

Bayern e campioana Europei, Arjen scapă definitiv de blestemul care-l urmărise în ultimii ani. Nu mai e un loser!

"Trebuia să se întîmple, după atîtea dezamăgiri în ultimii patru ani! Cînd am marcat, întreaga carieră mi-a trecut prin minte. Nu puteam să fim loseri la nesfîrşit"
Arjen Robben, atacant Bayern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
adimutu14
adimutu14  •  26 Mai 2013, 20:50

Unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume! doar ca accidentarile si alte lucruri l-au tinut departe de a da 100% din tot ce avea el de dat fotbalului! Oricum chiar merita insfarsit sa ridice trofeul...chiar el o spune cel mai bine.

tazdevil
tazdevil  •  26 Mai 2013, 14:41

sunt simpatizant al celor de la Dormund,dar parca aseara s-a facut dreptate!Bayern este echipa,daca nu cea mai spectaculoasa,cea mai constanta a ultimilor 4 ani,cu 3 finale jucate din 4.Parca era pacat sa o piarda si pe aceasta.Oricum,,si revansa lui Robben,dupa 2 finale pierdute pe mana lui mai ales.Pentru Dormund....RESPECT si sper sa continue sa joace la fel de incantator cum o face.Bayern este de o alta dimensiune si cel putin inca 2-3 ani,nu prea vad echipa sa-i bata....poate Real sau Barca,dar cam atat......englezii au decazut destul de mult,iar italienii......

thumbzilla..
thumbzilla..  •  26 Mai 2013, 11:17
Postat de putregaiu pe 26 Mai 2013, 04:14

Ai invatat germana peste noapte?

De ce orfanule?Nu ti-a iesit traducerea pe google translate ::))))))))))))Leck mein' Arsch du Blödes Arschloch..__|__

Vezi toate comentariile (6)
Comentează