INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI DE FINALA

Roma, din nou învinsă de Manchester!

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2008 00:00

Manchester United s-a impus cu 2-0 pe terenul lui AS Roma si porneste ca favorita certa la calificarea in semifinalele competitiei. Chiar daca elevii lui Luciano Spalletti promiteau razbunare pentru umilinta suferita in urma cu un sezon (7-1 pe Old Trafford), lucrurile au stat cu totul altfel in teren, unde United si-a demonstrat inca o data superioritatea. Golurile lui Cristiano Ronaldo ('39) si Wayne Rooney ('66) s-au dovedit suficiente pentru o victorie categorica si pe deplin meritata a oaspetilor. In celalalt meci al zilei, Barcelona s-a impus in fata lui Schalke, chiar la Gelsenkirchen, cu 1-0 (Krkici '12), si pare sa nu aiba emotii pentru retur. Chiar daca au evoluat convingator in repriza secunda, nemtii nu au reusit sa il invinga pe Valdes, aflat intr-o forma de zile mari.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
 •  02 Aprilie 2008, 15:47

pai oricum..."englzi" nu prea joaca cu jucatori de le ei din tara si asta s-a vazut in preliminarile pt euro...anglia aks italia probabil v-a castigaw si euro cum a castigat si mondialul

 •  02 Aprilie 2008, 12:55

Adevarul este ca aseara jocul a fost echilibrat.Chiar daca MU a avut cele mai mare ocazii si putea sa mai dea vreo 3 goluri pe putin rezultatul e echitabil,se compenseaza si cu ratarile(2) Romei.Cat despre marele Milan,sa nu se uite ca echipele engleze nu participau.Daca ar fi jucat si echipele din Anglia chiar nu stiu ce s-ar fi intamplat.E greu sa iti revii dupa o absenta de 5 ani in cupele europene.Abia dupa 10 ani au inceput sa isi revina,iar acum fac legea asa cum au facut-o intre 77-84.

 •  02 Aprilie 2008, 01:12

@fan Milan Imi cer scuze, credeam ca vorbesti de italieni. Parerea mea e totusi ca desi noi suntem la Euro si ei acasa, sunt cu multe clase peste noi, la toate capitolele. Eu prefer stadioane de multe stele, joc spectacol etapa de etapa si 4 echipe in Liga Campionilor decat o calificare la euro, stadioane si echipe de club mai mult decat penibile. E doar o parere, sper sa nu supar pe cineva.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează