INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7 LA GENERAL)

ROMA - LIVERPOOL // VIDEO Reacția antrenorului Romei după eliminarea din Champions League: "Asta m-a înnebunit cu Liverpool"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2018 09:30

Roma a câștigat pe returul semifinaleiUEFA Champions League, 4-2 cu Liverpool, dar a ratat calificarea în finală după ce în tur a pierdut cu 5-2.

Eusebio Di Francesco, antrenorul Romei, a trăit la maximum jocul de miercuri și a vorbit despre duelul contra englezilor.

"Liverpool nu a furat nimic. A demonstrat că e o formație mare cu jucători mari. Am văzut două echipe care voiau să-și facă rău, a fost ca un meci de box.

A fost o seară frumoasă, dar nu una magică. Ne-am marcat singuri două goluri. Totuși, ca atitudine, nu le pot reproșa nimic jucătorilor. În unele momente, am pierdut timpul protestând în loc să jucăm și asta m-a înnebunit. Dar voi, jurnaliștii, vorbiți de VAR și e sigur că, acum, VAR ne-ar fi dat mai mult decât ne-ar fi luat", a declarat antrenorul italian după meci.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Citește și: Roma face scandal: "Ni s-au refuzat două penaltyuri șocant de clare. Asemenea prostii sunt inacceptabile și cădem în ridicol"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
514473335374243
Ion Ionescu  •  03 Mai 2018, 16:35

Di Francesco stia de cand s-a tras la sorti ca nu poate merge mai departe....LFC era mult prea tare.

yoz7777
yoz7777  •  03 Mai 2018, 16:04

Bravo, Di Francesco! Sa fii italian si sa te susperi ca ai tai protesteaza. Sa fii italian si sa ai curajul sa admiti ca arbitrul a gresit in ambele directii, nu cum insinueaza presa - ca a gresit doar intr-o directie! Sa fii italian si sa pui Roma sa fie ultra ofensiva! Doar un antrenor extraordinar poate face aceste chestii! De urmarit!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează