INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

România are viitor » Cine sunt cei doi tineri care evoluează în Champions League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 16:46

Naționala de fotbal a României are un viitor strălucit. Pe lângă tinerii apăruți în competiția internă există și doi români care evolează la cel mai înalt nivel, în grupele Champions League pentru tinerii sub 19 ani.

Deși este cu 2 ani sub vârsta maximă, având doar 17 ani, Vlad Dragomir a debutat săptămâna trecută în UEFA Youth League, în deplasarea de la PSG. Partida s-a încheiat 0-0, românul fiind introdus în minutul 70 al partidei. Arsenal primește astăzi vizita celor de la Basel, iar Vlad are toate șansele să intre din nou pe teren. Arsene Wenger l-a convocat la antrenamentele echipei mari, iar rezultatele se văd. Sâmbătă a înscris un gol fabulos în meciul câștigat cu 5-0 împotriva echipei similare, de sub 18 ani a lui Leicester.

Alexandru Pașcanu a fost integralist în ambele partide disputate de Leicester în faza grupelor. Aceștia au pierdut ieri cu 2-0 meciul disputat pe teren propriu, împotriva celor de la FC Porto, după ce pierduseră și în prima etapa. Fundașul de 18 ani este un obișnuit al antrenamentelor lui Ranieri. Este un produs sută la sută al academiei campioanei Angliei, evoluând acolo de la vârsta de 8 ani. Deși are dublă cetățenie, Alexandru a ales să joace pentru naționala României.

(Adrian Jitea)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează