INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI

Ronny Levy: "Băieţii noştri sînt speciali, vor da tot ce au mai bun cu Zenit"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2010 00:00

Antrenorul Unirii Urziceni, Ronny Levy, a declarat astazi, la plecarea spre Rusia, ca jucatorii ialomiteni vor da totul pentru calificare in partida cu Zenit St. Petersburg, dupa 0-0 in tur.

"Ştim că Zenit e o echipă foarte, foarte bună şi că e favorită acasă. Băieţii noştri sunt însă speciali şi chiar dacă nu suntem favoriţi, mergem acolo să încercăm să dăm ce-i mai bun din noi", a spus Levy, conform Prima TV.

Apoi a continuat: "Nu am la dispoziţie trei jucători foarte importanţi la mijloc, Pădureţi Paraschiv, Apostol şi trebuie să găsesc nişte soluţii".

"Cred că presiunea e pe Zenit, noi trebuie să fim mai relaxaţi şi să mergem să dăm tot ce-i mai bun", a incheiat Levy.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
briliant33
briliant33  •  02 August 2010, 17:59

succes si la lupta

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  02 August 2010, 16:42

Baieti , in viata cel mai important lucru este sa ai incredere in fortele proprii.De ce sa nu-i eliminati pe rusi? Ce, nu voi nu ati facut zecile de milioane de la UEFA? Nu voi sunteti jucatori de nationala? Ce voi nu stiti sa semnati pe un contract de zeci de milioane de euro? Ganditi-va ca voi i-ati facut pe bani nu banii pe voi.Treceti de rusi si nu mai aveti probleme financiare ca sare UEFA cu banii pe voi.Daca sunteti atenti 1-1, si raman ei invincibili si voi va calificati.Hai Romania!

footballclub
footballclub  •  02 August 2010, 16:01

f o o t b a l l c l u b .ro - Comunitatea fanilor fotbalului din Romania. Dezbateri, stiri, informatii despre principalele evenimente fotbalistice internationale

Vezi toate comentariile (5)
Comentează