INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRENCIN - STEAUA, MÎINE, 21:30, PROTV, GSP.RO

Roș-albaștrii au motive de îngrijorare înaintea debutului în Ligă: "Steaua trebuie să se teamă de Trencin"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 18:02

Mihai Stoichiță a vorbit despre venirea lui Gregory Tade la Steaua și despre șansele pe care le are campioana în meciul de mîine din preliminariile Ligii Campionilor cu Trencin.

"Tade poate juca mîine cu Trencin, mai ales în situația în care e Steaua, care nu are om de gol. Tade e varianta «economică» de atacant pentru Steaua.

În ultimele meciuri, Steaua n-a avut nici ocazii de gol. Acum nu trebuie să ia gol. La cum joacă, Steaua trebuie să se teamă de Trencin", a spus Stoichiță la Dolcesport.

Echipa probabilă a Stelei în meciul cu Trencin: Cojocaru - Papp, Tamaş, Varela, Guilherme - Muniru, Neagu - Popa, Stanciu, Chipciu - Tade

Trencin va primi mîine vizita Stelei în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, de la ora 21:30, în direct pe ProTV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
cipinho79
cipinho79  •  14 Iulie 2015, 11:08

Sper ca Radoi sa nu creada ca daca a venit Tade, calificarea e deja rezolvata. vor avea mult de tras cu Trencin si mai sper sa nu joace la 0-0 diseara fiindca va fi de rau. Trebuie sa constientizeze ca Steaua nu mai are o aparare ermetica capabila sa nu ia gol un meci intreg de la o echipa rapida precum Trencin.

doru5
doru5  •  14 Iulie 2015, 08:19

Dar nu inteleg !!! Lamuriti-ma si pe mine va rog !!! Ce treaba are Steaua la un meci intre Trencin si FCSB ????

931319036902966
Stoica Ionel  •  14 Iulie 2015, 01:25
Postat de spinoza pe 13 Iulie 2015, 19:53

Am ajuns sa ne temem de orice echipa cu care jucam! Vorbesc pentru toate echipele prezente la startul competitiilor europene. Pai daca am fi picat cu PSG, Barca, United sau Bayern ce ar fi spus guru Stoichita? Nici n-ar fi trebuit sa ne prezentam la asemenea ipotetice meciuri, dupa ilustra sa parere!

spinoza- Din pacate nu avem calibrul acestor echipe sa jucam direct cu ele, direct in grupe! Vorbiti toti desteptii sa va bagati in seama...!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează