INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI

Şahtiorul lui Mircea Lucescu îi dă fiori Barcelonei!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 18:56

FC Barcelona vrea să evite echipa ucraineană în optimile Ligii Campionilor, informează presa spaniolă.

Messi şi compania ştiu de ce sînt în stare băieţii lui Lucescu, pe care i-au mai întîlnit în sferturile de finală ale ediţiei Ligii Campionilor (2008-2009; 2010-2011) şi în Supercupa Europei (2009) şi ar prefera să nu-i aibă ca adversari în următoarea fază a competiţiei. O echipă competitivă, cu un joc foarte bun, aşa descriu jucătorii lui Vilanova formaţia antrenată de Lucescu senior.  Un alt factor important este şi faptul că ar presupune o deplasare lungă şi condiţii meteo care nu sînt pe placul formaţiei catalane. Întîlnirea ar urma să se dispute în februarie, iar temperatura scăzută din acea perioadă (anul acesta, în februarie, temperatura a fost de -16 grade) ar fi pe placul celor de la Şahtior.

Barça ar prefera ca adversar pe Galatasaray Istanbul sau pe Arsenal Londra. Tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor va avea loc la 20 decembrie la Nyon, iar în urna capilor de serie vor fi Paris Saint-Germain (Franţa), Schalke 04 (Germania), Malaga (Spania), Borussia Dortmund (Germania), Juventus Torino (Italia), Bayern Munchen (Germania), FC Barcelona (Spania) şi Manchester United (Anglia), în timp ce în urna a doua se vor afla echipele FC Porto (Portugalia), Arsenal Londra (Anglia), AC Milan (Italia), Real Madrid (Spania), Şahtior Doneţk (Ucraina), FC Valencia (Spania), Celtic Glasgiw (Scoţia) şi Galatasaray (Turcia).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
ricco
ricco  •  08 Decembrie 2012, 03:44

Shahtioru' lu' M. Lucescu ii da fiori Barcelonei ?!?!?!/... Ai scris si tu ceva ca sa nu stai degeaba... Daca va cadea cu ei, Barca le va scoate fotbalul din cap cu un tcor total de cel putin 6 la zero sau la unu !!!...

milton
milton  •  08 Decembrie 2012, 01:56

Cine a "scris" articolul asta de rahat, nici macar n-a avut curajul sa-si publice "numele de scena". Informatiile sunt intr-un fel reale, in sensul ca au fost folosite rezultatele unui sondaj, facut de MD, vis-a-vis de preferinta suporterilor fata de viitorul adversar al Barcei din optimi, dar sunt total ireale, jenant de false, atunci cand se spune ca "Barcei i-ar fi frica de Sahtior". Nu a declarat nimeni din staff-ul Barcei asa ceva, iar acest articol taman asta lasa de inteles, ca de la Rosell si pana la liftierul de la Cam Nou, lumea moare de frica ucrainenilor. Nu cred ca Iniesta face in pantaloni. Nici macar Deulofeu. Informati corect si real publicul din

dani_val
dani_val  •  07 Decembrie 2012, 23:47
Postat de blaustein pe 07 Decembrie 2012, 23:08

Poi din urna a 2-a, avand in vedere ca nu pot intalni Real, chiar nu cred ca are cine sa puna probleme Barcelonei, si aici includ si Sahtior. In sezoanele trecute intradevar au pus probleme, ba chiar au eliminat Arsenal doar cu ajutorul arbitrului Bussaca care l-a eliminat aiurea pe van Persie la 1-1 scor favorabil englezilor iar Sahtiorului i-au dat 5 neasteptat, dar pana la pauza(1-0) ucrainienii puteau marca de cel putin 2 ori, Luiz Adriano a ratat singur cu portarul. Dar acum, desi au scartait putin ingrupe, mi se pare ca sunt prea in forma ca sa-i elimine cineva iar Messi ala parca e nebun.

Fii corect si spune ca in tur la 1-0 pt Barca, Messi a fost faultat clar in careu, pana si Wenger a recunoscut atunci c-a fost penalti, iar in retur Barca a avut un gol anulat aiurea pe motiv de ofsaid, cantareste si tu eliminarea usoara ce-i drept a lui Van Persie cu-n penalti nedat si-un gol anulat, daca mai pui ca singurul sut pe poarta a lui Arsenal a fost capul lui Busquets la autogol...intr-adevar, a fost f ajutata Barca in acea dubla, si uite asa se laudau englezii c-au fost eliminati la doar un gol diferenta.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează