INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Salah anunță: "Sunt un luptător" » Noi detalii despre accidentare și ce se întâmplă cu prezența la Mondial

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2018 09:14

Liverpool a pierdut clar finala UEFA Champions League, 1-3 cu Real Madrid, dar Mohamed Salah primește o veste excelentă. 

Vedeta Egiptului are nevoie de trei săptămâni de pauză, după leziunea suferită la ligamentele umărului stâng. A ieșit de pe teren cu ochii în lacrimi, îmbrățișat de colegi, de adversari, dar mai ales de managerul său, Jürgen Klopp, care îl adoră. " Liverpool a pierdut un jucător important. Egiptul a pierdut un jucător important pentru Cupa Mondială", anunța tehnicianul lui Liverpool imediat după finala Ligii. 

Mo Salah se prăbușise în iarbă direct pe umărul stâng. A părăsit stadionul Olimpic din Kiev cu brațul prins într-o eșarfă. Sâmbătă noapte, a fost la spital, însă nu avea fractură la umăr, doar o subluxație. Ministrul Sportului de la Cairo, Khaled Abdel Aziz, susținea că vedeta "faraonilor" nu va lipsi decât două săptămâni, se va reface până la startul turneului.

VIDEO cu faza accidentării!

"Dragostea voastră îmi va da putere"

Ulterior, medicul naționalei, Mohamed Abou El-Ela, a precizat că Salah a suferit o leziune la ligamentele umărului și are nevoie, în mod normal, de trei săptămâni de pauză. Ceea ce ar însemna că primul meci de la Mondial este în pericol. 

Atacantul lui Liverpool și-a liniștit fanii cu un mesaj pe Twitter: "Sunt un luptător. Voi fi în Rusia și veți fi mândri de mine! Dragostea voastră îmi va da putere". Speră să joace chiar de la debut. Cu Uruguay, pe 15 iunie, la Ekaterinburg. 

33 de goluria marcat Mohamed Salah în 57 de meciuri jucate pentru naționala Egiptului 

Crezi că faultul lui Ramos a fost cu intenție?

DA
NU

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
balauru48
balauru48  •  28 Mai 2018, 19:04

70% dintre microbisti cred că nenorocitul de Ramos l-a accidentat pe Salah intentionat. Asta spune totul!

338541640002502
Lari Dobre  •  28 Mai 2018, 17:01

Băi Salah, ești fragil. Tu cum te așteptai să te întâmpine Ramos? Cu flori?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează