INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DEJA-VU PE BERNABEU...

Se repetă finala de anul trecut?

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Tragerea la sorţi efectuată acum o oră la Nyon a stabilit ţintarul competiţiei pînă la finala de la Madrid. Care, după toate probabilităţile, ar putea fi tot Manchester United - Barcelona. Sau United - Inter. Pentru că, dacă trece de Bayern, în rejucarea ultimului act din 1999, trupa lui Sir Alex Ferguson e favorită şi cu cîştigătoarea derbyului francez Lyon - Bordeaux.

 

Cealaltă jumătate de tablou pare să conducă spre o semifinală de foc, reeditarea partidelor din grupe dintre Inter şi Barcelona, exact în ordinea din toamnă, adică turul la Milano şi manşa secundă pe Camp Nou. Asta dacă "grădiniţa" lui Wenger nu se va revanşa după eşecul de la Paris din finala cu trupa lui Guardiola. La fel, echipa lui Mourinho e favorită la calificare, mai ales că i-a bătut tur-retur pe moscoviţi (2-1şi  4-2) acum două sezoane, e adevărat înainte de venirea lui Mourinho.

 

"Nu e un duel simplu. Ar fi greşit să-i subestimăm pe ruşi din două motive. Primul, ŢSKA se află abia la startul sezonului, deci e mai odihnită şi mai proaspătă, iar al doliea, returul se dispută la Moscova pe teren sintetic, care favorizează echipa mai puţin tehnică", a declarat directorul executiv interist, Ermesto Paolillo.

 

Şi Karl-Heinz Rummenigge, directorul general al lui Bayern, a recunoscut că duelul cu United va fi teribil de greu: "Manchester e o echipă de top şi dacă vrem să mergem mai departe trebuie să ne depăşim limitele. Ei sînt favoriţi şi cred că meciurile vor fi foarte atractive. Vom încerca să răsturnăm calculele şi să punem piedică favoriţilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  19 Martie 2010, 19:58

jurnalisti romani, voi habar nu aveti de competitia asta europeana. daca barcelona se va intalni cu inter in semifinale, turul va fi pe camp nou, iar returul pe san siro. deci mai invatati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează