INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS ÎN FINALĂ

Sezon ratat TOTAL pentru Real Madrid, jucătorii se lamentează: "E dureros să dai cu piciorul la tot în felul acesta!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2015 00:25

Sergio Ramos a comentat eliminarea în fața lui Juventus, 3-2 la general, venită după o partidă retur în care madrilenii au avut numeroase ocazii însă au înscris numai o singură dată.

"E dificil. Echipa luptă pentru a juca mai bine și a cîștiga titluri. E dureros să dai cu piciorul la tot într-un sezon în felul acesta.

Azi ieșim din competiție cînd eram favoriți să ne apărăm trofeul. Juventus a meritat calificarea, o echipă mare. Îi felicit pentru asta. Au jucat mai bine ca noi. Am avut multe șanse de a mări diferența, dar nu ne-a ieșit deloc.

După golul lui Morata am căzut psihic, dar ieșim din competiție după un meci cu 15 ocazii de gol!", a declarat Ramos.

Real Madrid mai e implicată în acest sezon doar în lupta la titlu însă și acolo are șanse minime, fiind la 4 puncte de liderul Barcelona cu 2 etape rămase de jucat.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (4)
76dani
76dani  •  14 Mai 2015, 10:12
Postat de lprep pe 14 Mai 2015, 08:37

Tinind cont de recordurile pe care le-a stabilit Real si CR7 anul acesta in C.L. ( a se citi un alt articol ) eu cred ca nu a fost un an asa dezastruos. Sa nu mai vorbim si de recordurile lui CR7 si in campionat.

Da, probabil în clasamentul final, în locul lui Real, va apărea Ronaldo. Chiar asta înseamnă Real, realizările lui Cristiano? Probabil din punctul tău de vedere este ok, dar nu este deloc aşa. Eu sunt fan Barca dar nu confund realizările lui Messi cu performanţele echipei, chiar dacă ele sunt intrepătrunse şi condiţionate!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Mai 2015, 10:07

Anul trecut, sezonul dezastruos a fost salvat de Ramos in minutul 93. N-a mai tinut figura si anul asta.

florin_99
florin_99  •  14 Mai 2015, 09:35
Postat de lprep pe 14 Mai 2015, 08:37

Tinind cont de recordurile pe care le-a stabilit Real si CR7 anul acesta in C.L. ( a se citi un alt articol ) eu cred ca nu a fost un an asa dezastruos. Sa nu mai vorbim si de recordurile lui CR7 si in campionat.

Ai dreptate!!! Ramos si ai lui isi fac din statistici cartonase cu 100 euro si se duc la cumparaturi !? Nu intelegi ca numai banii conteaza? Fenomenul este trecator - azi iei o caruta de bani, maine te accidentezi si gata. Pentru marca REAL, anul acesta este dezastruos. Inca nu ma pronunt la campionat(daca pierde Barca, pierde pe mana ei) dar in rest ZERO BARAT:asta este spiritul unui mare club- nu statisticile altora.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close