INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - SHERIFF

VIDEO 2 pauză / 2 final » Cum au reușit moldovenii de la Sheriff Tiraspol să „stingă lumina” pe Bernabeu, într-o noapte magică

Jasur Jakhshibaev (24 de ani) a marcat cel mai important gol din istoria lui Sheriff Tiraspol, în minutul 25 al deplasării cu Real Madrid, din Liga Campionilor. +5   FOTO
Jasur Jakhshibaev (24 de ani) a marcat cel mai important gol din istoria lui Sheriff Tiraspol, în minutul 25 al deplasării cu Real Madrid, din Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 22:47 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 00:06

Sheriff Tiraspol a produs marea surpriză a sezonului și a ultimilor ani din Liga Campionilor, chiar pe terenul lui Real Madrid. Moldovenii s-au impus cu scorul de 2-1, cu gol în ultimul minut, după ce au condus și la pauză!

Sheriff Tiraspol și-a depășit cu mult statutul în momentul calificării în grupele Ligii Campionilor. A devenit prima echipă din istoria Republicii Moldova care reușește asta, dar nu se oprește aici. A învins-o pe Șahtior în primul meci, scor 2-0, iar astăzi a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria cupelor europene. 

Sheriff Tiraspol, meci colosal contra lui Real Madrid

Autorul reușitei de 1-0, din minutul 25, a fost Jasur Jakhshibaev, un atacant din Uzbekistan, adus sub formă de împrumut de la Legia Varșovia. 

Moldovenii au finalizat un contraatac perfect. Cristiano, fundașul stânga despre care Gazeta scria în exclusivitate că este dorit de Atletico Madrid, a fost găsit în bandă, la 30 de metri de poarta lui Courtois. 

+1 FOTO

Apărătorul brazilian a centrat impecabil. Jakhshibaev a venit lansat, fără marcaj, și a reluat cu capul, din 7 metri. A lovit mingea ca la carte, din direcția centrării, și a plasat-o perfect, în plasa laterală.

VIDEO cu golul marcat de Sheriff Tiraspol împotriva lui Real Marid

Trupa pregătită de ucraineanul Yuriy Vernydub a rezistat eroic și norocos până la pauză și a scris o nouă pagină de istorie: o repriză câștigată împotriva Realului, chiar pe Santiago Bernabeu. Dar pentru madrileni mai urma o surpriză și după pauză.

Sheriff, istorie pe Bernabeu, în ciuda VAR-ului

Trupa lui Ancelotti s-a chinuit serios pentru egalare. A fost nevoie de un penalty acordat cu VAR și transformat de Benzema, în minutul 64. 

În minutul 72, același Cristiano pasase la firul ierbii pentru Bruno. Vârful brazilian în vârstă de 27 de ani deviase perfect mingea, la colțul scurt, dar reușita a fost anulată ulterior, după consultarea VAR, pentru ofsaid.

Sheriff Tiraspol, surpriza sezonului în fotbalul european

În minutul 90, luxemburghezul Sebastien Thill a dat marea lovitură. A profitat de o respingere indecisă a madrilenilor și a șutat necruțător, de la marginea careului de 16 metri. Mingea a fost teleghidată spre vinclu. Courtois, simplu spectator, iar Sheriff conduce grupa de Liga Campionilor după primele două runde, cu punctaj maxim!

Citește și alte știri din sportul european: 

Victorie pentru Interul lui Chivu + Scurtul și Untură au ținut în șah Realul

Pact pentru Erling Haaland! Cum sunt implicate Real Madrid și PSG

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  29 Septembrie 2021, 16:37
Postat de iulihenry14 pe 28 Septembrie 2021, 23:35

"Moldovenii" de la Sheriff nascuti in Rio de Janeiro si Tashkent

Dar„francezii”de la PSG?Dar „spaniolii”de la Real Madrid?E vorba de bani si de profesionisti!Intr-un sport care este doar...o afacere! De succes!

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  29 Septembrie 2021, 14:21

Le a dat pomana la real 11 m, o jucat arbitru teatru și sa dus sa vadă proba video, nu o fost de nici o culoare 11m,Le o băgat mortul în casa pe final, au meritat victoria pt. faptul ca toți i au considerat victime sigure. Bravo lor și clubului.!!!

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  29 Septembrie 2021, 00:20
Postat de reteleanu pe 28 Septembrie 2021, 23:54

si patronati de un contrabandist de arme antiroman.

Felicitari antiromanului si moldovenilor din Tashkent si Rio de Janeiro! Au dat o lectie tuturor romanasilor. Bravo!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează