INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTRA - FC COPENHAGA, MIERCURI, 20:30, DIGI, GSP.RO

Situație dramatică pentru campioana României! Șumudică a aflat cu puțin timp înainte de a pleca la Copenhaga! » Încă o interdicție pentru antrenorul Astrei

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 09:30

Astra joacă miercuri manșa tur contra danezilor de la FC Copenhaga, în turul al treilea din preliminariile Ligii Campionilor, însă echipa se confruntă cu o serie de probleme care i-ar putea pune în pericol șansele de calificare.

Echipa și-a pierdut forța din stagiunea trecută, iar Marius Șumudică nu mai are voie să intre în contact cu jucătorii.

Mai mult decât atât, lui Șumi nu i se permite nici să zboare cu echipa la Copenhaga. Pentru a fi prezent la returul cu Danemarca, tehnicianul campioanei ar putea să plece separat, cu un alt avion decât cel care-i va transporta pe fotbaliști.

Federația nu-i permite să zboare cu lotul pentru că ar încălca interdicția de a discuta cu jucătorii. 

"Încerc să transmit ce e de transmis, însă e clar că e altceva când le vorbește fotbaliștilor antrenorul principal!" Marius Șumudică

Meciul tur dintre Astra și FC Copenhaga se va disputa miercuri, dela ora 20:30 și va fi în direct pe Digi și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
mvradulescu
mvradulescu  •  26 Iulie 2016, 11:40
Postat de eugeniustin pe 25 Iulie 2016, 15:28

sumudica isi merita soarta.

Sunt de acord că dl. Șumudică are un comportament care nu-i face cinste, însă în interesul fotbalului autohton ar fi fost foarte bine ca antrenorul să fie lângă „ucenicii” săi ! Să sperăm că echipa va avea tăria necesară ca să depășească acest handicap, iar pentru antrenorul principal va fi învățătură de minte și se va abține pe viitor de la ceea ce nu este permis (pariuri) și de la gesturile demne de un clovn care îl aduc frecvent în vizorul spectatorilor și a autorităților sportive ! Succes ASTRA !!!

para.para
para.para  •  25 Iulie 2016, 21:14

Titlu si articol de umplutura pentru rating, mai grav e ca cei care fac parte din aia 49% inventati si care sunt publicul tinta al acestei hartii, au luat-o de buna si acuma comenteaza sa se afle in treaba. 1) - "Pentru a fi prezent la returul cu Danemarca" - de la atata fcsb si gigi, angajatul gsp a uitat ca Astra o sa joace cu campioana Danemarcei si nu cu Danemarca; 2) - ce legatura are federatia cu UCL ca sa-i interzica lui Sumudica sa mearga in acelasi avion cu echipa?; si 3) - nu mai aveti ba nici o limita baaaaaaa, in interesul hartiei va vindeti si familia nu doar tara.

eugeniustin
eugeniustin  •  25 Iulie 2016, 15:28

sumudica isi merita soarta.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează