INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 LA GENERAL)

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) Dan Petrescu și-a luat la țintă un jucător: „Bună întrebare! M-a surprins și pe mine”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 00:17

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a trasat concluziile după eliminarea din play-off-ul Ligii Campionilor. Ardelenii au pierdut și returul cu Slavia, scor 0-1, după ce pierduseră cu același scor și în tur. 

  • Eliminată din play-off-ul Champions League, CFR va evolua în grupele Europa League. Tragerea la sorți e vineri, 30 august, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro. 

„Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, foarte puternice, care nu a pierdut niciun meci în acest sezon. Per total, avem niște regrete. Cred că dacă meciul tur s-ar fi terminat 0-0, adversarii noștri ar fi jucat cu mai multă frică azi. Per total, portarul Slaviei a fost eroul acestei duble manșe. 

Acest grup de jucători fantastici merita să fie în grupele Champions League. Din păcate, am luat un gol pe o greșeală în apărare care nu ne-a mai dat nicio șansă. Azi am bătut fazele fixe foarte rău. Nu înțeleg de ce, exersasem dimineață. 

Am făcut o campanie fantastică, echipa merită felicitări. Regretul meu e că am pierdut turul de la Cluj cum l-am pierdut. Echipa arată bine. Am încredere că ne vom califica din grupele Europa League pentru că nu cred că vom întâlni o adversară mai puternică decât Slavia acolo. Oricum, am făcut un miracol să ajungem în play-off. Dar cred că acești jucători ar fi meritat să ajungă în grupele Champions League

„Unde era Susic? „Bună întrebare!”

„Bursucul” a acuzat lipsa de marcaj de la golul cehilor: Nu știu unde era Susic la gol, bună întrebare. M-a surprins și pe mine”. 

Bosniacul și-a lăsat flancul descoperit la faza din care Slavia a înscris unicul gol al partidei, iar colegii săi nu l-au putut bloca pe Boril, cel care l-a învins pe Arlauskis. 

„Șansele noastre ar fi fost mai bune cu un Țucudean în toate forțele. Totuși, nu cred că ne-am fi calificat nici cu el, nici cu Culio” - Dan Petrescu

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) FOTO+VIDEO Iluzii de Ligă doar o repriză: CFR a cedat și returul în fața Slaviei Praga și merge în grupele Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
octavianus
octavianus  •  29 August 2019, 12:32

Aseara am vazut o alta echipa a CFR-ului, nu stiu care au fost motivele dar dupa 20 de minute, bune, au cazut la toate capitolele, la un moment dat o statistisca arata ca Slavia alerga mai mult decat CFR. Nu au mai avut acea rautate in joc, acea determinare, poate ca o data vazuti cu sacii in caruta si cu grupele EL au spus ca este bine si asa, cam asta a fost aspectul jocului. Personal nu am fost impresionat de Slavia si colegii mei de la birou au ras cand inainte de jocul retur, am spus ca CFR se va califica cu Celtic, pentru ca Celtic nu m-au impresionat chiar deloc. Si de FCSB am spus inainte de retur ca se califica, ce mare echipa aveau cehii ? ce au aratat ? Avem noi chestia asta sa-i facem mari si tari pe altii ce bugete au ce nu mai stiu ce, de asta ne multumi cu putin ne fixam singuri limitele. Atentie nu vorbesc de super echipe gen Barcelona sau Liverpool, vorbesc de restul lumii, cu ce sunt mai buni ca noi ? Asa trebuie sa intram in teren sa dam totul si apoi vedem ce iese. Prea multa poezie pe hartie si prea putin curaj, efort si spirit de lupta in teren. Asta mi-a parut ieri ca a lipsit si a facut diferenta.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  29 August 2019, 11:26
Postat de mosvasile pe 29 August 2019, 10:14

E de urmarit,Slavia in grupe!In camp joaca perfect!Mereu sunt primii la minge!Problema lor-cu lotul actual-... e in atac,unde nu prea au pe cineva... sa o bage in poarta!De aceea e de neinteles, de ce "micul Mertens"-adica Baluta-nu este bagat!Poate nu mai joaca cum juca la Craiova, unde in careu era letal, aducind aminte de "cobra"Adrian Ilie!

Ai dreptate! Slavia este o echipa puternica, insa "cunoscatorii" considera ca trebuie sa te scoata doar Barcelona sau Juventus din competitie. Atat pot ei, ce sa le faci? Pai ce sa faca CFR-ul impotriva unei echipa care au dat 5 milioane de euro pentru 60% din Stanciu si ii platesc aproape un milion de euro salariu? Echipele medii de talia Slaviei, Legia sau Dinamo Kiev sunt mult mai incisive decat Celtic sau Juventus cand joaca impotriva unor adversari facili. Echipele medii sunt mereu pragmatice si nu lasa nimic in voia sortii, precum a facut Celtic in dubla cu CFR crezand ca valoarea isi va spune cuvantul. Din punctul meu de vedere, CFR-ul putea sa aibe tot lotul valid si tot nu se calificau. Slavia nu a transpirat prea tare in aceasta dubla.

mosvasile
mosvasile  •  29 August 2019, 11:19
Postat de catalin.palcu pe 29 August 2019, 10:52

Pai tocmai ca multi din echipa aia a lui Utd au esuat sau nu au confirmat niciodata, depinde cum vrei sa o iei. Wootton joaca in a 3a divizie, Buttner la Vitesse, Cleverly si Powell ori in liga a2a engleza, ori pe la coada Premier League samd. Victoria CFRului la Roma e mult mai semnificativa, acolo era miza reala iar Roma a jucat primul 12 din cate imi amintesc

Atunci,erau jucatori de United-din moment ce i-a achizitionat sir Alex Ferguson-iar acum,poate ca sunt "pensionari",care joaca pe unde pot!Asta ar insemna, ca Iniesta de ex. nu a fost un jucator bun, pentru ca acum joaca...in Japonia!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează