INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

ȘOCANT! Continuă coșmarul lui Karius după prestația dezastruoasă din finală » Amenințări halucinante: "Îți vom ucide fata! Sper ca toată familia ta să piară de cancer"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2018 10:43

Loris Karius, portarul lui Liverpool, a fost asaltat cu sute de mesaje ale fanilor, furioși pentru gafele din finala cu Real, cu trimiteri violente la fata și familia neamțului. Poliția a deschis deja o anchetă.

Drama lui Loris Karius continuă și după întoarcerea de la Kiev. Portarul german a devenit inamicul public nr. 1 pentru fanii lui Liverpool care nu-i pot ierta gafele șocante din finala cu Real.

Numai că de la ironii și critici s-a ajuns prea departe, la amenințări cu moartea! "Îți vom ucide fata!" și "Sper ca toată familia ta să piară de cancer!", au fost cele mai agresive primite de goalkeeperul lui Klopp, vinovat la golurile lui Benzema și Bale.

Îl vor pe Donnarumma

Karius nu se teme pentru siguranța sa și a celor apropiați, dar poliția din Merseyside a anunțat că a deschis o anchetă. Orice mesaj agresiv trimis pe rețelele de socializare va fi cercetat, iar autorii riscă dosare penale.

La câteva ore după ce și-a îngropat echipa, Karius a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram, în care și-a cerut scuze față de colegi, suporteri și ceilalți membri ai clubului. Presa britanică susține că deja i se caută înlocuitor goalkeeperului adus de la Mainz, Donnarumma fiind principala țintă a "cormoranilor".

10.000.000 €a costat-o pe Liverpool transferul lui Karius de la Mainz în 2016. N-a ratat niciun minut în ultima ediție a Ligii, din grupe până în finală

Citește și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  28 Mai 2018, 21:59
Postat de Cornel Brincoveanu pe 28 Mai 2018, 17:43

CLAUDIU, n-ar strica sa pui nitelus mana pe gramatica, nu de alta dar vrei sâ spui si tu ceva sir risti ca mesajul tau sa nu fie luat in seama! Pun pariu ca nu ti-a cazut nici casul de la gura , dar ataci furibund si nu-ti sta bine. E clar ca nu l-ai vazut pe Nastase jucand vreodata, altfel taceai din bun simt. Politia se descurca si fara tine! Sau esti pui de " organ" ? Nastase va plati amenzile si nu-l judeca tu , ca esti mic si neinsemnat ! RACORDAJ STELICA

Desigur, intr.o tara precum Romanica, dl Ilie este mai presus de lege, el este inca sfantul jucator rasfatat de ceausisti. Mici si neisemnati suntem multi, cei mai multi... si da, pe gramatică nu am mai pus mana de ceva ani, dar inca o cunosc, chiar daca uneori nu am rabdarea necesara sa .mi transcriu gandurile conform legilor gramaticii. Tu ai inteles perfect ce am spus, doar ca probabil esti telespectator fidel lui Gâdea si atunci nu ai nici propriile idei , nici parerile altora nu te fac sa gandesti... asadar, pune.te in situatia unui gabor jignit si scuipat de un interlop, beat la volan. Pe el de ce nu l.ar ierta legea, doar pt ca a fost un performer Ilie ? Mai sunt in lumea asta oameni importanti, dar nu ii trateaza Militia discretionar chiar asa pe fata ! TONY BLAIR iti spune ceva ? Vai de capu tarii asteia, cu oameni insemnati ca tine si Nastase !! Sa ia aminte nepotul tău din comportamentul lui Nastase Ilie! ... bafta, insemnatule !

sharky_04
sharky_04  •  28 Mai 2018, 20:03

Cum sa ameninti ca ii vei ucide familia fiindca a gafat intr-un meci de finala, Doamne cat de mare e gradina lui Dumnezeu plina de nebuni, e doar un joc, se mai joaca si anul finale de Champions League si daca Liverpool este foarte buna va ajunge din nou acolo. Un jucator profesionist invata din greseli, infrangerile te intaresc, victoriile aduc certitudinea antrenamenteleor bine facute si niciodata vorbele grele vor avea vreodata efect motivational, decat indepartarea jucatoriilor de acest sport. Cel mai bine pentru Karius sa mearga la alta echipa si sa ignore amenintarile:"Cainii latra, lupii merg mai departe!"

344018929370831
Adrian Nistor  •  28 Mai 2018, 19:21

Am crezut ca doar in Romania sunt dezaxati dar iata ca si perfidul Albion e plin de dementi care nu merita sa intre pe stadion niciodata. Din pacate asta e publicul de la fotbal !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează