INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB 0-0

Sporting - FCSB // Alibec, optimist după meciul tur de la Lisabona: "Nu sunt de speriat"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 23:39

Denis Alibec este de părere că FCSB luptă de la egal la egal cu Sporting pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor după ce vicecampioana a remizat la Lisabona, scor 0-0 în meciul tur din play-off (detalii AICI).

Atacantul a crezut că mingea a intrat în poartă la șutul lui Gabriel Enache, la cea mai mare ocazie a roș-albaștrilor, în repriza a doua.

"Ne-am dorit foarte mult să nu pierdem, suntem bucuroși că am făcut un meci mare aici. Am crezut că șutul lui Enache intră în poartă, acum trebuie să ne mobilizăm și să câștigăm la București.

Sporting nu este o echipă de speriat, ne vom bate cu ei pentru calificare. Le-am dat unora din România peste nas cu acest meci, sperăm să nu dezamăgim pe nimeni în partida de săptămâna viitoare", a spus Alibec la finalul partidei, la TV Sport ro.

  • FCSB și Sporting Lisabona au terminat la egalitate, 0-0, în turul play-off-ului Champions League. Returul va avea loc pe 23 august, la București, de la ora 21:45.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chronic
chronic  •  16 August 2017, 00:17

fu~~stita

Vezi toate comentariile (1)
Comentează