INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ACCIDENTARE

Sporting - FCSB // Budescu a dezvăluit care sunt șansele să joace cu Sporting: "Am vorbit azi cu el"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 18:51

Accidentat în meciul tur jucat de FCSB contra Viktoriei Plzen, în turul al treilea al Ligii Campionilor, Constantin Budescu i-a transmis lui Florin Lovin, impresarul său, că e posibil să joace la Lisabona, în meciul tur cu Sporting, din play-off-ul Ligii. 

Florin Lovin susține că atacantul FCSB-ului a reluat alergările și că probabil va putea juca la Lisabona, deși în cazul în care nu va fi refăcut complet, nu va risca o recidivă.

"Am vorbit azi cu el. A început alergările, e OK. El și-a impus să revină cât mai repede și cel mai probabil va putea juca la Lisabona. Însă a spus că dacă nu e sută la sută, nu riscă o recidivă", a afirmat Florin Lovin pentru TV Dolce Sport.

La partida cu Plzen de pe Arena Națională, Budescu a suferit o ruptură musculară și a fost înlocuit după 67 de minute de joc. 

  • Partida tur dintre Sporting și FCSB, din play-off-ul Ligii Campionilor, se va juca la Lisabona, pe data de 15 august, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe ProTV și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  10 August 2017, 22:08

stai boali sa n-o faci lata,nu te lua dupa ce scrie in ambalajul de peste.....

nebraska
nebraska  •  10 August 2017, 20:14
Postat de steaua1986forever pe 10 August 2017, 19:53

Pai eu asteptam sa aud "dezvaluirile" lui Budescu si cand colo......ne vorbeste un baiat care dadea din maini ca o gaina jumulita la un meci cu Rapid (nici o aluzie) si ne spune ceva ce ne-a spus acum 4 zile si Dica. Asta imi place mie la gsp, ca e un jurnalism de mare calitate, nici macar nu exista clickbait-uri ca la "ceilalti", etc.

Tu le faci clickuri valahule de pe sutele de conturi pe care le gestionezi cu pasiune bolnava.

520143398153430
Pavel Radu  •  10 August 2017, 20:08

Toate sperantele in Budescu ! Si cand te gandesti in cate meciuri a fost figurant ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează