INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB, 15 AUGUST, 21:45, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Sporting - FCSB // Sfaturile lui Boloni pentru Dică: "Dacă au investit atât, înseamnă că recunosc că au nevoie de mai mult"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 18:47

Fost antrenor la Sporting în perioada 2001-2003, Ladislau Boloni a avut o serie de sfaturi pentru FCSB înainte de manșa tur pe care roș-albaștrii o joacă împotriva portughezilor la Lisabona, în play-off-ul Ligii Campionilor.

Actualul tehnician al lui Antwerp este de părere că FCSB trebuie să facă un meci la fel de bun precum returul de la Plzen pentru a-și asigura un rezultat positiv în Portugalia.

"Sporting este cotată ca favorită, dar Steaua are șansa ei. Cred și simt însă că Sporting are și carențe. Dacă au investit atât de mult pentru a se întări înseamnă că recunosc că au nevoie de mai mult.

Dacă Steaua îi ghicește punctele slabe poate să o încurce pe Sporting și să producă un rezultat mare. Un egal ar fi pozitiv. Pentru asta trebuie să încetinească atacurile, să calmeze ritmul de joc și atmosfera din tribune, iar în ofensivă să fie la fel de eficientă ca la returul cu Plzen.

Din câte îl cunosc pe Jorge Jesus, este un antrenor care reușește să imprime echipei o agresivitate deosebită în atac", este de părere Boloni, informează Libertatea. 

  •  Meciul tur dintre Sporting și FCSB se va juca marți, 15 august, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV și TV Dolce Sport. Returul este programat pentru data de 23 august, de la ora 21:45.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
valentinn10
valentinn10  •  15 August 2017, 04:25

Boloni si sfaturi bune pentru STEAUA, fugi de aici ca asta nu te-ar ajuta nici daca ar sti ceva la ce legaturi are el cu GIGI, asa ca lasa-ne coane in durerea noastra. FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, HAI STELUTA, CURAJ VITEZISTI, de voi depinde, asta e secretul, ambitie totala si determinare de totul sau nimic, nu ne retragemsi asteptam, nu, pe ei calare sa nu-i lasam sa construiasca si venim acasa cu cel putin un punct. BAFTA MINUNEA MINUNILOR, FENOMENUL FOTBALULUI ,ESTEUROPEAN, restul e vrajeala de adormit copiii pe cara nu mai halesc nici cainii sau ...doar cainii...

bebe21
bebe21  •  14 August 2017, 19:34

daca nu le ghicim slabiciunile si avem si un pic de bulan...fara Budescu, Teixeira si chiar Balasa...luam multe...

luciann
luciann  •  14 August 2017, 19:29

Mai trebuie un antrenor!:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează