INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANDERLECHT - CELTIC, MARȚI, 21:45, TV TELEKOM, GSP

Stanciu și Chipciu, afară din lotul lui Anderlecht » Absență curioasă a lui Nicușor 

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2017 12:51

Anderlecht se va duela marți cu scoțienii de la Celtic, într-un meci din Grupa B din UEFA Champions League. Nicolae Stanciu și Alex Chipciu n-au zburat spre Glasgow.

Absența lui Stanciu e curioasă: se reface după o leziune la adductori ce a urmat unor probleme la ischiogambieri? Chipciu de-abia a reluat pregătirea după două săptămâni în România .

Se apropie mercato, iar situația celor doi stranieri de la Anderlecht nu e deloc mai bună. Echipa flamandă joacă mâine cu Celtic, însă niciunul nu a făcut deplasarea la Glasgow.

Surprinzător e ce se întâmplă cu Stanciu. Pe 22 noiembrie, el nu a apărut în lotul pentru meciul cu Bayern, presa belgiană susținând că, la partida anterioară, în fața lui Mouscron, s-a ales cu o problemă musculară. Mai exact, o suprasolicitare a ischiogambierilor. Și totuși, etapa următoare, patru zile mai târziu, a stat pe bancă împotriva lui Kortrijk. Semn că s-a refăcut, deși nu a jucat.

Apoi, a dispărut iar din lot la Lokeren. Și azi, jurnaliștii bruxellezi anunță că playmakerul nu e refăcut după o leziune la adductori și că mai are nevoie de pauză! Aproape sigur, Stanciu va părăsi Anderlecht în ianuarie. Împrumut sau definitiv.

La Chipciu, explicația e mai simplă. În ultimele două săptămâni, antrenorul Vanhaezebrouck și managerul general Van Holsbeeck l-au învoit de două ori pentru a se întoarce în România. Pentru a fi alături de tatăl său bolnav și pentru a asista la nașterea celui de-al treilea copil. 

5 meciurila rând a pierdut Chipciu la Anderlecht: pe 5 noiembrie (0-0 cu Bruges) a apărut ultima oară

4 partideconsecutive a ratat Stanciu: ultima oară a jucat pe 18 noiembrie, la 2-1 cu Mouscron

"Stanciu nu este singurul român care va dispărea. Chipciu simte și el pericolul apropiindu-se. Amândoi ar trebui să se teamă că vor pleca de la Anderlecht" Het Nieuwsblad, jurnal belgian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  04 Decembrie 2017, 16:05

Astia sunt " jucatorii " pe care se bazeaza Contra la nationala ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează