INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TURUL 3 PRELIMINAR

STANDARD - LIVERPOOL 0-0

Articol de - Publicat vineri, 15 august 2008 00:00

Boloni, furat de Ovrebo
Boloni a scăpat ocazia unei victorii cu Standard în faţa lui Liverpool (0-0), în duelul pentru calificarea în grupe. De vină e şi Ovrebo, arbitrul ce ne va fluiera în amicalul cu Letonia, care a făcut praf meciul. Norvegianul n-a validat golul lui Fellaini (6), deşi reluările TV au dovedit că mingea trecuse linia porţii. Apoi, şi-a "reparat" eroarea cu altă gafă: a mutat henţul lui Dossena în careu, penaltyul fiind ratat de Dante. "Echipa a făcut spectacol şi a condus jocul. Ne-a lipsit doar golul. Sîntem condamnaţi să marcăm pe Anfield Road", a spus Boloni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează