INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Steaua, una din cele 5 echipe din capitală care au cîştigat CL

Articol de GSP - Publicat joi, 01 ianuarie 2009 00:00

Steaua face parte dintr-un grup select de doar cinci echipe din capitală careu au cîştigat Cupa Campionilor Europeni sau Uefa Champions League.

”Roş-albaştrii”, cîştigătorii Cupei Campionilor Europeni în 1986, este una dintre puţinele cîştigătoare ale trofeului care provine din capitală.

Celelalte cîştigătoare din capitală sînt Ajax Amsterdam, Benfica Lisabona, Real Madrid şi Steaua Roşie Belgrad.

Steaua a învins în 1986 Barcelona, după loviturile de departajare, scor 2-0, prin golurile marcate de Marius Lăcătuş şi Gabi Balint.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
 •  23 Ianuarie 2009, 10:00

ciini ar trebui sa mearga pe maidan

 •  04 Ianuarie 2009, 13:20

Nu avem nevoie de respectul dinamovistilor sau rapidistilor probabil ne numesc berbeci si datorita faptului ca in fata noastra au stat mereu capra.

 •  04 Ianuarie 2009, 13:12

Bai baieti se pare ca in presa se fac angajari si pt. cei care nu au inceput clasele primare. Antologie umoristica: "ros-albastrii....este una dintre". Varzzzzzaaaaaa!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează