INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SCHALKE, MARŢI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii sînt optimişti înaintea confruntării cu Schalke: "Vine o echipă puternică, dar trebuie s-o batem"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 noiembrie 2013 23:37

Lukasz Szukala, fundaşul Stelei, crede că echipa sa o poate bate Schalke, într-un meci decisiv pentru obţinerea locului 3 în grupa de Champions League.

"Va fi un meci foarte dificil. Schalke este o echipa foarte bună. Am văzut deja în primul meci cu Schalke şi în alte meciuri din Bundesliga. Vine o echipă foarte puternică. Matematic avem şanse la locul 3. Eu cred tot timpul, sînt cineva care gîndeşte pozitiv. Trebuie să o bat pe Schalke acasă", a spus Lukasz Szukala pentru Dolce Sport.

Şi mijlocaşul Alex Chipciu e la fel de optimist. Mai mult, "şeptarul" crede că "roş-albaştrii" pot obţine un rezultat mare şi în ultima etapă, cînd vor evolua pe terenul lui Chelsea.

"Basel a bătut la Chelsea acasă şi cred că şi noi putem să cîştigăm acolo. Oricum va fi foarte greu, dar ne vom juca şansa pînă la capăt. Pînă atunci jucăm cu Schalke, o echipă cu jucători foarte buni, dar nu poţi să nominalizezi neapărat unul. Draxler este un foarte bun, tînăr, Boateng la fel, au o echipă putenică. Mai e şi Farfan", a spus Alex Chipciu la DolceSport.

Meciul dintre Steaua şi Schalke va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
kily
kily  •  25 Noiembrie 2013, 12:43

bafta, schalke!

alpin
alpin  •  25 Noiembrie 2013, 09:17
Postat de val70 pe 25 Noiembrie 2013, 09:10

Ai uitat sa ne spui cati bani au luat Alexanco, Pedraza, Pichi Alonso si Marcos Alonso. Trebuie ca au luat o caruta de bani ca sa suteze doar unde le facea semn Duckadam...

Ai vrut sa fi ironic si... ti-a iesit porumbelul pe gura!!! Gura pacatosului adevar graieste!!!

val70
val70  •  25 Noiembrie 2013, 09:10
Postat de alpin pe 25 Noiembrie 2013, 07:25

Gazeta Digitală » Descoperire de senzaţie în Atena! CITEŞTE: Superreportaj cu magnatul care a condus-o din umbră pe Steaua spre succesul de la Sevilla! Descoperire pentru prost-elisti! Se stie ca Vardinoianis (pretinul impuscatului) l-a mituit pe Michel Vautrot, arbitrul de la Sevilla, pentru cumpararea acelei cupe!! Per total (presedinte UEFA, arbitrii, adversari platiti), cupa de la Sevilla a costat 5 milioane dolari. Suma mare atunci.

Ai uitat sa ne spui cati bani au luat Alexanco, Pedraza, Pichi Alonso si Marcos Alonso. Trebuie ca au luat o caruta de bani ca sa suteze doar unde le facea semn Duckadam...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează