INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FIORENTINA, MIERCURI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Suporterii Stelei către Mutu: "Adi, fii de-al nostru!"

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Zborul catre Bucureşti al echipei antrenate de Cesare Prandelli a fost întîrziat de o serie de probleme tehnice avute de aeronava italienilor, în momentul decolării.

Astfel, călătoria Fiorentinei spre Bucureşti a fost întîrziată cu peste o oră, aparatul lor de zbor fiind programat să decoleze de pe Aeroportul din Firenze la ora locală 12:40.
Pasagerii au fost evacuaţi din avion, petrecîndu-şi timpul în termial pînă cînd problemele au fost soluţionate.

După o serie de verificări minuţioase, aeronava a primit "undă verde" pentru decolare, echipa "viola" părăsind aeroportul la ora 13:45. Delegaţia Fiorentinei tocmai a aterizat la Bucureşti în urmă cu cîteva minute, pe aeroportul Henri Coandă!

UPDATE // Delegaţia echipei Fiorentina a plecat înspre hotelul Mariott, unde va fi cazată pe durata şederii în România. La aeroport, fotbaliştii trupei Viola au fost întîmpinaţi cu simpatie, iar cei cîţiva suporterii Stelei prezenţi la aeroport i-au strigat lui Mutu: "Adi, fii de-al nostru!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează