INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN

„Ultimul meci ca titular?” » Ce scriu italienii despre Tătărușanu, după Atletico - AC Milan

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a avut o prestație impecabilă în Atletico Madrid - AC Milan, scor 0-1, din Liga Campionilor.
Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a avut o prestație impecabilă în Atletico Madrid - AC Milan, scor 0-1, din Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 09:51 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 20:11

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a avut o prestație impecabilă în Atletico Madrid - AC Milan, scor 0-1, din Liga Campionilor. 

Ciprian Tătărușanu a depășit momentul dificil din meciul cu Fiorentina, când a greșit flagrant la reușita de 1-0 a adversarilor. Portarul român nu a fost întrebuințat foarte serios în deplasarea de la Madrid, dar a fost sigur chiar la fazele care îi dădeau de obicei emoții, ieșirile pe centrări. 

A parat și 3 șuturi expediate de elevii lui Diego Simeone, iar presa din Italia nu a trecut cu vederea prestația. 

Ciprian Tătărușanu, nota 7 în Atletico Madrid - AC Milan

Tuttomercato i-a acordat lui Ciprian Tătărușanu nota 7. Doar Junior Messias, autorul golului, i-a fost superior, notat cu 8. 

„Ultimul meci ca titular? Probabil așa va fi, pentru că revenirea lui Maignan este aproape. În orice caz, a jucat foarte bine. A intervenit miraculos în fața lui De Paul, apoi a fost atent pe centrărila adverse, în mai multe rânduri”, au scris cei de la Tuttomercato. 

AC Milan speră la „optimile” Ligii Campionilor

AC Milan păstrează șanse la calificarea în primăvara Ligii Campionilor. Are 4 puncte după priemele 5 runde și luptă pentru locul secund cu Porto și Atletico, într-o grupă dominată autoritar de Liverpool. 

Milanezii sunt obligați să câștige meciul din ultima etapă, pe teren propriu cu Liverpool, și să spere la un rezultat favorabil la Porto.

VIDEO Ciprian Tătărușanu, erou în derby-ul Inter - Milan

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Miza ascunsă a meciului Randers - CFR Cluj, din Conference League » Teoria conspirației din vestiarul campioanei

Șefii lui United au început negocierile pentru noul antrenor » Cu cine s-au întâlnit astăzi: „Sunt deja în Manchester”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
rumunek
rumunek  •  25 Noiembrie 2021, 12:19

Tătărușanu a apărat bine ȘI în meciul cu Atletico. Singura lui eroare majoră, cu consecințe, a fost cea de la Florența. În rest, au fost ceva ezitări, poate normale pentru un portar care nu a jucat mult timp. Egalul cu Inter e meritul său, acest 0 cu Atletico la fel. Dacă Atletico marca, Milan nu întorcea niciodată rezultatul. Chiar și așa, reintrarea lui Maignan e normală, el e titularul și portarul mai valoros, iar atât cât a jucat înainte de accidentare, a fost unul din cei mai buni jucători ai Milanului. Tătă și-a făcut treaba ca un profesionist și sper că va avea loc în lotul Milanului mult timp, cam ca Lobonț la Roma, chiar dacă nu are aceeași carismă în vestiar.

alexpreda
alexpreda  •  25 Noiembrie 2021, 11:53

maignan are 26 de ani. tatarusanu 35.

minos3
minos3  •  25 Noiembrie 2021, 11:12
Postat de red47army pe 25 Noiembrie 2021, 10:39

Maignan ala nu e peste el. Ala apară pt ca e francez nu pe alte considerente

Din pacate, asa este. Tatarusanu este roman, iar romanii sunt priviti rau in Europa. E pacat, pentru ca merita sa fie titular. Ca si Radu la Inter.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează