INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - CFR 2-1

Terry: "Nu mi-a plăcut comportamentul fanilor noştri la partida cu CFR"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 decembrie 2008 00:00

Căpitanul lui Chelsea, John Terry, a fost nemulţumit de prestaţia fanilor londonezi la partida de aseară cu CFR Cluj. Terry i-a averitzat pe suporterii albaştrilor că un astfel de comportament nu are cum să îi împingă de la spate pe jucătorii lui Scolari, aşa cum se întîmpla în sezoanele precedente.

"Fanii ştiu că pot mult mai mult, dar să nu ne panicăm încă. Nu aşa trebuie să ne susţină. Drogba a revenit în echipă, lucrurile încep să meargă bine pentru noi şi avem nevoie de suporteri pentru a fi împreună învingători!" a spus Terry la finalul partidei cîştigate de Chelsea pe Stamford Bridge, 2-1, în faţa lui CFR Cluj.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  10 Decembrie 2008, 13:28

Ioane pacat ca ai acces la net la cat esti de nepregatit.Noua romanilor adevarati nu ne e rusine cu tara noastra de aia am strigat Romania,Romania! Lasa ca l-au injurat fanii Stelei in italiana pe Mutu la Firenze ...aia ii atitudine.

 •  10 Decembrie 2008, 12:55

sa stii ca Clujul e foarte frumos, si ca avem o echipa foarta buna CFR Cluj cum stii si tu. dar tie cum e sa stii ca echipa ta nu va castiga campionatul?

 •  10 Decembrie 2008, 12:26

Ba Ion tot material de bancuri cu prosti ai ramas. S-a strigat CFR-VICTORIE de multe ori dar la urechi infundate e greu sa ajunga sunetul... S-a strigat ROMANIA pt ca incredibil dar adevarat, suporterii CFR-ului indiferent de nationalitate sunt romani si pt un roman nimic nu doare mai tare decat sa fie acuzat de toti aromanii ca ii ungur. Daca am fi strigat tot meciul doar CFR azi ai fi spus ca am fost doar autocare aduse de la budapesta la fel cum s-a spus dupa meciul cu roma.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează