INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - BARCELONA

VIDEO Thierry Henry s-a dat cu capul de pupitru când a revăzut faza reclamată de Xavi: „Până și fiul meu a observat, mi-a dat mesaj!”

Thierry Henry, în studioul CBS Sports Golazo
Thierry Henry, în studioul CBS Sports Golazo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 10:48 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 11:43

Fostul atacant Thierry Henry (45 de ani), ex-jucător la Barcelona, a fost scandalizat de una dintre deciziile de arbitraj din meciul catalanilor cu Inter, câștigat de italieni, 1-0. Brigada de arbitri condusă de slovenul Slavko Vincic a judecat diferit două faze similare, de fiecare dată în favoarea lui Inter.

Faza din finalul meciului Inter - Barcelona, când Denzel Dumfries a lovit mingea cu brațul drept în propriul careu, a provocat răbufnirea lui Xavi la conferința de presă și stupoare în studioul CBS Sports, unde foștii jucători Jamie Carragher și Thierry Henry au analizat meciul.

Mario Mutu, sfat pentru iubita de 18 ani, printre imagini cu tentă indecentă: „Școala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar e un mare plus”
INTERVIU
Mario Mutu, sfat pentru iubita de 18 ani, printre imagini cu tentă indecentă: „Școala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar e un mare plus”

Henry s-a dat cu capul de masă când a revăzut faza din Inter - Barcelona reclamată de Xavi

În timp ce Carragher se afla în dialog cu jurnalista Christina Unkel, Henry s-a lovit cu capul de masă și a stat în acea poziție câteva secunde bune.

Ulterior, a luat cuvântul:

„Pot să spun un lucru? Deși eu nu spun nimic niciodată, las lucrurile să treacă. Pot să admită că au greșit? Îi învață să spună că au greșit?

Nu e nimic de explicat, arbitrul a greșit, gata, la revedere! Arbitrul din camera VAR nu l-a chemat pe central să revadă faza.

Câtă experiență îți trebuie? Fiul meu a putut vedea că e henț, mi-a scris că e henț! Aveți 20 de camere și nu puteți vedea?”.

Faze similare, judecate diferit în Inter - Barcelona

1. Minutul 67: golul înscris de Barcelona a fost anulat, Pedri introdusese mingea în poartă după ce aceasta fusese atinsă cu mâna de Ansu Fati. Decizie CORECTĂ.

Thierry Henry s-a dat cu capul de pupitru când a revăzut faza reclamată de Xavi: „Până și fiul meu a observat, mi-a dat mesaj!”
Onana respinge mingea, iar aceasta în lovește în mână pe Fati. Golul rezultat ulterior a fost anulat

2. Minutul 90: Denzel Dumfries, fundașul dreapta al lui Inter, a lovit cu brațul o minge centrată în careul lui Inter, pe care Ansu Fati urma să o lovească cu capul.

„Centralul” a lăsat jocul liber, faza a fost ulterior analizată în camera VAR, dar arbitrii de acolo nu l-au chemat pe Vincic să revadă faza la monitorul de la marginea careului pentru a o rejudeca. DECIZIE GREȘITĂ. 

Thierry Henry s-a dat cu capul de pupitru când a revăzut faza reclamată de Xavi: „Până și fiul meu a observat, mi-a dat mesaj!”
Dumfries lovește mingea cu brațul și îi schimbă traiectoria

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Informații din „interior” pentru FCSB înainte de duelul cu Silkeborg: „Discut frecvent cu Valeriu Argăseală. Românii au un avantaj”

Cristi Chivu „principal” la Inter? Panduru și MM Stoica, dialog în contradictoriu despre antrenorul zdrobit aseară de puștii Barcelonei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
iuliu
iuliu  •  06 Octombrie 2022, 13:16

DjimZmit , corect . Daca Henry afirma ca a fost hent , trebuie sa-l credem , doar e specialist . La meciul cu irlandezii nu exista VAR , nca nu visam ca o sa fie , asa ca arbitrul de centru l-a intrebat pe Henry daca a marcat cu mana (?) si a validat golul . Sistemul VAR ar fi trebuit sa evite astfel de greseli , dar inca nu exista un sistem 100% perfect .

DjimZmit
DjimZmit  •  06 Octombrie 2022, 03:32

Ce dragut! Pai tocmai Henry se scandalizeaza, el, expertul in goluri cu mana?!? Sa-i intrebam pe irlandezi cam cu devine treaba...:) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iongeorgedan
iongeorgedan  •  05 Octombrie 2022, 21:56

Cat sa mai fure Barcelona? Daca se arbitreaza corect, NU AU NICI O SANSA, la faza golului, Fathi si-a creeat un avantaj cu mana, iar la asa zisu penalty, mingea nu l-a lovit direct in mana, ci a ricosat din corp in mana........uitati-va si la Leipzig-Celtic, e o faza similara in careul lu Celtic, no penalty.....Toti ***, trebuie sa citeasca regulamentu si mai apoi sa cerseasca....Barcelona nu are valoare de publicitatea care i se face, nu va trece de grupe, iar in EL, se va opri rapid....EL, daca nu o sa ia bataie si la Plzen.......Apropo, nu tin nici cu Real Madrid

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close