INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN, 25 IULIE, 20:30, PROTV, GSP.RO

Toate secretele Viktoriei Plzen, dezvăluite de un român: "Li s-a accidentat un jucător important" » Care sunt punctele forte ale cehilor

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 21:15

Bogdan Vătăjelu, fotbalistul român de la Sparta Praga, a făcut analiza celor de la Viktoria Plzen, formație care va întâlni FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, pe 25 iulie.

"Nu va fi un meci foarte ușor pentru Steaua, cu toate că a luat tot ce e mai bun în Liga 1, Plzen nu este o echipă de lepădat. Joacă de câțiva ani în grupele cupelor europene. Am înțeles că li s-a accidentat un jucător important (n.r. Jan Kovarik are fractură la gleznă. De asemenea, David Limbersky și Romano Hubnik au probleme musculare), nu am auzit să facă transferuri mari.

Au luat un jucător de la noi (n.r. mijlocașul Ales Cermak), foarte bun, un stângaci, și câțiva jucători U21 care au fost cu naționala Cehiei la europeanul de tineret, dar nu cred că au experiența necesară pentru un duel de Champions League", a declarat Vătăjelu la TV Digi Sport.

Punctele forte ale cehilor

"Stau foarte bine din punct de vedere tactic și pe forță. La fazele fixe stau bine, pentru că au jucători înalți. Nu le va fi ușor celor de la Steaua, dar cred că au șanse mari să treacă de ei. Eu cred că Steaua este favorită și, dacă mă uit la jucătorii pe care i-au transferat, zic că se pot califica", a adăugat Vătăjelu.

FCSB și Viktoria Plzen se vor întâlni în prima manșă, marți, 25 iulie, 20:30, în direct la Pro TV și în format liveTEXT pe GSP.ro. Returul se va juca pe 2 august, în Cehia. Până în acest moment s-au vândut peste 5000 de bilete pentru partida de pe Arena Națională.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sooos1ck
sooos1ck  •  20 Iulie 2017, 13:37
Postat de fibra pe 20 Iulie 2017, 08:59

L-am auzit pe Vatajelu care a fost sincer spunand ca nu poate sa dea el informatii despre Plzen,deoarece a jucat doar o data impotriva lor. Insa *** l-a tot presat cu intrebari si atunci baiatul a spus ca a auzit ca.... si ca....

Asa si?! Nu mai are voie omul sa-si dea cu parerea ca sar astia ca tine in sus! Ai fi fost un bun securist pe vremea lui Ceasca!!!

fibra
fibra  •  20 Iulie 2017, 08:59

L-am auzit pe Vatajelu care a fost sincer spunand ca nu poate sa dea el informatii despre Plzen,deoarece a jucat doar o data impotriva lor. Insa *** l-a tot presat cu intrebari si atunci baiatul a spus ca a auzit ca.... si ca....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close