INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Transferul care îi dă frisoane lui Pep Guardiola: „Cu siguranță se vor lupta la titlu! L-am vrut și noi, dar nu ni l-am permis”

Maguire în duel cu Aguero FOTO: Guliver/GettyImages
Maguire în duel cu Aguero FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 10:32

Pep Guardiola crede că Manchester United a devenit o candidată serioasă la titlu în Anglia după transferul fundașului central Harry Maguire ( de ani).

Harry Maguire a fost transferat de Machester United de la Leicester în schimbul sumei de 87 de milioane de euro și a devenit cel mai scump fundaș din istoria fotbalului. 

„Maguire este excelent, un fotbalist de clasă mondială. Am fost și noi interesați de el, dar nu ni l-am putut permite. Se pare că United a putut. E puternic în duelurile aeriene, bun cu mingea la picior și foarte rapid. Are multe calități. Îi felicit pe cei de la United!

Oamenii spun că noi vom câștiga din nou titlul. Nu cred ca va fi ușor, nu vor mai fi doar două candidate, cum a fost sezonul trecut. United a făcut transferuri foarte bune și se va lupta cu siguranță”, a declarat Guardiola conform The Telegraph. 

25 este cota lui Manchester United la câștigarea Premier League. Manchester City e marea favorită, cu o cotă de 1,55.

VEZI ȘI:

Wayne Rooney e dorit înapoi în Anglia » Ar deveni antrenor-jucător

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  06 August 2019, 11:58

"Am fost și noi interesați de el, dar nu ni l-am putut permite." Știind că la UCL nu are nicio șansă, boss-ul de la Shitty, încearcă să găsească scuze și pentru un inevitabil insucces in campionat! Din păcate pentru mister GLADIOLA, atât Shitty cât și United au cam aceleași șanse la câștigarea EPL, adică destul de mici!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează