INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA G

ȚSKA Moscova - Real Madrid 1-0 // Crăciunescu îl critică pe Hațegan: ”După o eroare, a intrat în și mai multe erori” » Un fan protestează la UEFA: ”Ar trebui să-l verifice pe român”

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 13:10

Fost arbitru al finalei Ligii din 1995, Ajax - Milan 1-0, Ion Crăciunescu a comentat reacția lui Hațegan din prelungirile meciului de la Moscova.

"A greșit mult. Michel Vautrot (n.r. fost mare arbitru francez) a spus la un curs să nu ne forțăm norocul în prelungiri, pentru că atunci echipele sunt mereu disperate și se pot produce foarte multe evenimente. Dacă a arătat patru minute, trebuia să fluiere sfârșitul și nu avea probleme. Dar el a lăsat jocul să continue și, după o eroare, a intrat în mai multe erori", a declarat Crăciunescu la TV Digi Sport.

L-a criticat pentru eliminarea lui Akinfeev: "După ce dai galben, îl notezi și înțelegi că e o situație deja tensionată. Nu scoți imediat și roșu".

E convins că UEFA îi va reproșa acest final de meci: "Observatorul îi va spune că un arbitru cu experiență găsea altă soluție. Sunt sigur de asta".

"Scandalos. A fost ca Oliver la Real - Juventus"

Pe site-urile de socializare, Hațegan nu e iertat de unii suporteri. "UEFA ar trebui să verifice calitățile profesionale ale lui Ovidiu Hațegan, după ce a făcut la ȚSKA - Real. A fost ca decizia luată de Michael Oliver la Real - Juventus". Acel penalty controversat dictat de "centralul" englez în minutul 90+3 al meciului, când scorul era 0-3, în returul "sferturilor" Ligii, în aprilie 2018. Un alt fan îl pune la zid pe arădean: "A fost scandalos. Să-i dai două galbene când prelungirile se încheiaseră. Ce mizerie!".

Citește și: "Țigan român" » Atac rasist la adresa lui Ovidiu Hațegan după scandalul de la ȚSKA - Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
2285272531504990
Red John Shefw  •  03 Octombrie 2018, 16:14
Postat de Soos Vilmos pe 03 Octombrie 2018, 14:11

Desi multi arbitri cu experienta din Europa au comentat favorabil arbitrajul lui Hategan, acest pom de craciun este ca de obicei pe sens contrar, probabil pentru a mai putea si el sa fie luat in seama.

De ce esti rau? Craciuneascu a mai zis ca stie el din surse sigure ca Dica este jignit la antrenamente. De ce nu-l intelegi si pe el? Daca nu l mai cauta televiziunile prea des, atunci cand apare, tre sa spuna ceva important. Cum era sa spuna ca atata timp cat nu stie ce a zis rusul, nu se poate pronunta?

badeadorian
badeadorian  •  03 Octombrie 2018, 15:07

Regulamentul este la fel si in primul minut netensionat si in ultimul minut tensionat . Sunt arbitrii diplomati si arbitrii rigizi . Poate un alt arbitru acorda un galben si apoi fluiera sfarsitul partidei , poate altul proceda la fel de catolic precum Papa . Hategan este un arbitru mediu cu accente de slabiciune ( vezi lovitura de pedeapsa oferita Elvetiei ). Acum nu a gresit dar a respectat regulamentul la limita maxima a severitatii .

traian_v
traian_v  •  03 Octombrie 2018, 15:06
Postat de Liviu Petrila pe 03 Octombrie 2018, 14:56

Doar presa rusească și Crăciunescu, critică arbitrajul. A scăpat un arbitru român de modul lui de a critica?

Da, nu a criticat-o niciodata pe arbitra Alice Despa !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează