INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ȚSKA MOSCOVA - REAL MADRID 1-0

ȚSKA MOSCOVA - REAL MADRID 1-0 // Vestiarul lui Real Madrid resimte plecarea lui Cristiano Ronaldo! Declarație tare după înfrângerea-șoc din Ligă: "Nu putem face asta"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 09:41

Real Madrid a pierdut pe terenul celor de la ȚSKA Moscova, 0-1, în al doilea meci din grupele Champions League.

După meci, portarul Keylor Navas a vorbit despre situația echipei și a spus că Real Madrid resimte plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus.

"Cristiano a ridicat ștacheta foarte sus. Ăsta nu e un secret. Nu se poate acoperi soarele cu doar un deget. Dar acesta e trecutul și nu putem trăi din asta. Colegii mei încearcă să fac tot posibilul. Sunt sigur că vor veni și golurile", a spus Keylor Navas, potrivit Marca.

"Eu mă simt ca atunci când am venit. Pentru mine e un privilegiu să joc fotbal. Nu știu dacă voi juca în următorul meci. Asta trebuie să-l întrebați pe antrenor. Eu sunt gata oricând . Noi respectăm deciziilie antrenorului"
Keylor Navas, portar Real Madrid

"Nu suntem atât de slabi"

Julen Lopetegui, antrenorul lui Real Madrid, a vorbit despre meci și despre lipsa golului.

"Ne-a lipsit golul. Am avut o mulțime de ocazii. Am lovit de trei ori bara. Nu am avut noroc. Am încercat să marcăm în orice fel. A fost un meci care a început neașteptat, într-un mod perfect pentru ei.

Pentru a marca, trebuie să insistăm și să avem ocazii. Sunt sigur că vom marca. Acum zece zile, după victoria cu Roma, nu eram invicibili, nici acum nu suntem atât de slabi", a declarat Lopetegui la conferința de presă.

Citește și: "Țigan român" » Atac rasist la adresa lui Ovidiu Hațegan după scandalul de la ȚSKA - Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sibelius
sibelius  •  03 Octombrie 2018, 18:26
Postat de cuviosul_pafnutie pe 03 Octombrie 2018, 15:26

Florentino Perez sa caute antrenor!De urgenta!Asta cu Cristiano e o scuza de doi bani!A lipsit Sergio Ramos-simbolul echipei-si Gareth Bale!Si Marcelo!Dar le trebuie un antrenor cu "firma"- vedetelor lui Real!

Firma nu mai conteaza. Zidane fusese un jucator enorm, dar ca antrenor nu avea nicio firma cand a preluat Realul. Guardiola cu toata firma lui doar a stricat un Bayern care juca frumos. Nici Enrique nu avea vreo firma ca antrenor cand a luat Barca.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Octombrie 2018, 15:26

Florentino Perez sa caute antrenor!De urgenta!Asta cu Cristiano e o scuza de doi bani!A lipsit Sergio Ramos-simbolul echipei-si Gareth Bale!Si Marcelo!Dar le trebuie un antrenor cu "firma"- vedetelor lui Real!

mariuss72
mariuss72  •  03 Octombrie 2018, 11:23

Pai nu spuneau ei ca acum formeaza o echipa? Nu se vede nicio diferenta, ultimele trei meciuri: zero goluri marcate, patru goluri primite.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează