INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TWENTE - FC VASLUI, ORA 21.45, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Twente e mare favorită la pariuri! » Cota 9.00 pentru o victorie a Vasluiului

Twente a remizat sezonul trecut cu Inter, 2-2, în grupele Champions League
Twente a remizat sezonul trecut cu Inter, 2-2, în grupele Champions League

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 21:37

Vasluiul are şanse mici în meciul din această seară, conform bookmakerilor.

O victorie a olandezilor în meciul cu Vaslui este cotată cu 1.33, în timp ce un succes al galben-verzilor are o cotă uriaşă, 9. În privinţa calificării, tot olandezii au prima şansă: Twente are cota 1.28 pentru a merge mai departe, iar vasluienii, 3.35.

Noul preşedinte al moldovenilor îi vede şi el favoriţi pe olandezi: "Nu avem experienţa lui Twente, sînt o echipă foarte bună. Ştim că ei au prima şansă, însă sperăm să ne calificăm, avem ambiţie şi jucători valoroşi".

Doar un singur meci din preliminariile programate azi are cote mai dezechilibrate decît Twente - FC Vaslui. Este vorba de întîlnirea dintre FC Copenhaga, care în ediţia precedentă a ajuns în "optimi", şi modesta formaţie irlandeză Shamrock Rovers.

10 meciuri au jucat vasluienii în cupele europene: 4 victorii, 4 remize şi două înfrîngeri. Twente are 110 partide disputate în competiţiile continentale

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează