INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

UEFA a stabilit echipa anului » Real Madrid are şapte jucători propuşi! Cum arată lotul complet

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 15:44

UEFA a făcut publică lista cu echipa anului din Liga Campionilor. Au fost selecţionaţi 18 jucători, atît cît poate convoca şi un antrenor pentru o partidă din competiţia europeană.
Primul ”11” nu a fost încă definitivat, dar aşa cum era de aşteptat Real Madrid, cîştigătoarea trofeului Champions League, are cei mai mulţi jucători aleşi.

Lotul este alcătuit din şapte fotbalişti ”blanco”, patru de la Atletico Madrid şi Bayern Munchen, la care se adaugă şi cîte un jucător de la Barcelona, Borussia Dortmund şi PSG.

Cei 18 jucători aleşi de UEFA sînt:

Portari: Thibaut Courtois (Atletico Madrid), Manuel Neuer (Bayern Munchen)

Fundaşi: Diego Godin (Atletico de Madrid), Philipp Lahm (Bayern Munchen), Daniel Carvajal ( Real Madrid), Pepe (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid CF)

Mijlocaşi: Gabi (Atletico Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Toni Kroos (Bayern Munchen), Angel Di Maria (Real Madrid), Luka Modric (Real Madrid), Xabi Alonso (Real Madrid)

Atacanţi: Marco Reus (Borussia Dortmund), Diego Costa (Atletico Madrid), Arjen Robben (Bayern Munchen), Zlatan Ibrahimovic (PSG), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dash.berlin
dash.berlin  •  14 Iunie 2014, 09:49
Postat de slaid. pe 02 Iunie 2014, 17:26

Pai nici nu trebuie. Ce dracu sa caute Messi in echipa anului?

Sunteti praf habarnistilor...dar praf rau de tot :| Messi si cand joak prost o face mai bine decat ... Luka Modric de exemplu.Ala nu avea ce cauta in top si nu Lionel Messi.

zidane92
zidane92  •  03 Iunie 2014, 08:34

Messi e un fost fotbalist,ce sa caute pacaliciul intr-o astfel de echipa?

wwerko96
wwerko96  •  02 Iunie 2014, 23:05
Postat de jwp pe 02 Iunie 2014, 17:56

Fara pasele lui xavi si iniesta, ionel e in depresie

Are copil, a stat pe bara vreo 3 luni accidentat, a castigat zeci de milioane de euro, 4 baloane de aur, champions league si cate la ligi nici el nu mai stie. Dupa se mira lumea de ce alearga cate 3 km pe meci. Nu are nevoie el de pase, iniesta si xavi nu il ajutau cu nimic cand trecea prin fundasii adversi ca prin branza si baga gol. Inainte era: Messi e nimic fara xavi/iniesta Dupa era: Barca nu e nimic fara messi(cand messi a bagat 96 goluri) Si acum iar: Messi e nimic fara xavi/iniesta. Decideti odata, cu ce fraza sa trollati articolele gsp :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close