GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID, AZI, 22:00, TELEKOM, LOOK TV, LIVETEXT GSP.RO

UPDATE Probleme pe piața media din România: Liga Campionilor e ÎN PERICOL! Unde se vede Supercupa Europei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 19:45

Supercupa Europei, Real Madrid - Atletico Madrid, se dispută astăzi, de la 22:00 și va fi televizată de TV Telekom Sport și Look TV. Meciul va fi liveTEXT+FOTO pe GSP.ro AICI.

UPDATE 

" Supercupa Europei se va vedea la TV! Nu ştiu ce a anunţat UEFA, eu pot să te asigur că meciul se va vedea la Look TV", a declarat pentru Fanatik Orlando Nicoară, cel care, prin firma eAd, se ocupă de exploatarea comercială a canalelor Look TV.

ȘTIREA INIȚIALĂ

TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV au informat inițial că vor transmite partida Real Madrid - Atletico Madrid, însă informații de ultimă oră anunță probleme mari pe piața media.

Surse GSP.ro au confirmat faptul că, în ciuda anunțului făcut de cele 3 posturi, în acest moment șansele ca partida să fie transmisă de toate cele 3 televiziuni sunt mici, dar totul se poate schimba până la ora meciului, 22:00.

Doar la TV Telekom Sport este o certitudine transmisia meciului în acest moment.

uefa.com e în dubiu

Pe site-ul UEFA este publicată lista televiziunilor care transmit Supercupa, iar România nu se află pe această listă (Click AICI).

LIGA, ÎN PERICOL

UEFA a publicat astăzi și lista televiziunilor care transmit următorul sezon al Ligii Campionilor, iar în cazul României este un mare semn de întrebare. Conform Fanatik, cea mai populară competiție fotbalistică din lume ar fi în pericol să nu mai fie transmisă pe teritoriul țării noastre, deși TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV dăduseră ca sigură înțelegerea în urmă cu o lună.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (11)
2620121098014131
Călin Poenaru  •  16 August 2018, 02:34

Articol din seria fonfleului “pe surse” nesemnat din 7 august (EXCLUSIV » Sunt probleme serioase pe piața drepturilor TV » De ce NU vedem la televizor meciurile echipelor românești din Europa League), complet infirmat de realitate, pentru care GSP nici măcar n-a binevoit să facă rectificările de rigoare (de scuze față de cititorii induși în eroare nu mai vorbim...

dc78
dc78  •  15 August 2018, 23:47

Bine ca o da telekom, cu ai sai 50mii de abonati, bai frate tu nu esti in stare sa ai o retea de telefonie cat de cat si semnal macar in 60% din tara si ai facut si firma de distribuit canale tv

957493404307803
Romica Pintiliescu  •  15 August 2018, 18:48

toti tari la adunat bani si la facut politica, sport mai putin, niste nesimtiti si nesatui.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează