INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

ULTIMA ORĂ Tot play-off-ul Ligii Campionilor se vede la TV! Unde poate fi văzut Benfica - PAOK, meciul decisiv pentru Răzvan Lucescu

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 18:46

Cele 6 partide din play-off-ul Ligii Campionilor vor putea fi urmărite la TV. Digi, Telekom și Look TV au făcut anunțul în această seară.

Cele 3 posturi TV au achiziționat drepturile pentru următoarele 3 sezoane ale Ligii Campionilor, însă partidele de săptămână această, decisive pentru accederea în grupele celei mai galonate competiții, erau incerte.

Cu mai puțin de 4 ore înaintea orei de start a meciurilor de astăzi: Benfica - PAOK, BATE Borisov - PSV și Steaua Roșie Belgrad - Salzburg, a fost confirmat faptul că vor fi transmise în direct. Ora de începere este 22:00.

Capul de afiș al serii este duelul dintre portughezii de la Benfica Lisabona și formația antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic. Înfruntarea este liveTEXT cu foto AICI!

Partidele de miercuri, ora 22:00 sunt: Ajax - Dinamo Kiev, MOL Vidi - AEK Atena și Young Boys - Dinamo Zagreb.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează