INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA

Un arbitru turc va arbitra Schalke - Steaua » Steliştii se tem: "O veste proastă, mai bine ne-ar arbitra un neamţ"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 14:40

Arbitrul turc Cuneyt Cakir va conduce la centru meciul pe care echipa Steaua îl va disputa în compania formaţiei Schalke 04, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.

Cuneyt Cakir va fi ajutat la cele două linii de către Bahattin Duran şi Tarik Ongun, în timp ce asistenţi suplimentari vor fi Baris Simsek şi Mete Kalkavan. Rezervă va fi Cem Satman.

Cuneyt Cakir a mai condus Steaua într-o singură partidă pînă acum, în sezonul 2009-2010 al UEFA Ligii Europa, cînd "roş-albaştrii" au trecut, scor 3-0, de scoţienii de la Motherwell FC.

După delegarea lui Cakir, MM a oferit prima reacţie la Radio GSP: "Mi-e teamă, e o veste proastă. Tot nişte turci ne-au mai arbitrat cînd eram la Urziceni, împotriva lui Hamburg, şi au greşit grav. Sper să nu fie cazul acum. Mai bine ne-ar arbitra nemţi decît turci".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
monere1980
monere1980  •  16 Septembrie 2013, 22:12
Postat de microbuzulbotosani pe 16 Septembrie 2013, 17:00

pandurii au eliminat braga in ciuda arbitrajului incorect.de ce nu ar face steaua la fel?

arbitrajul din retur a fost impecabil. Tu poate spui de meciul tur pe care recunosc ca nu l-am vazut integral

monere1980
monere1980  •  16 Septembrie 2013, 22:08
Postat de gerulathor pe 16 Septembrie 2013, 15:33

asa e, dar eu unul l-am vazut intr-un meci pe acest arbitru Turc...omul e praf si pulbere. asta arbitreaza de parca zici ca vede meciul prin fundul unui borcan de 10kile

eu l-am vazut in mai multe meciuri si crede-ma ca e un arbitru decent. Nu e cel mai bun, intr-adevar dar stie ce trebuie si fluiera cum trebuie. Nu se pierde cand e pus sub presiune si stie sa arbitreze in spiritul jocului, nu al regulamentului. Iar asta-i cel mai important la un arbitru

monere1980
monere1980  •  16 Septembrie 2013, 22:05
Postat de corsair83 pe 16 Septembrie 2013, 15:23

In al 2-lea rand rautaciosii care spun ca Steaua si-o fura rau de la Shalke, habar nu au fotbal. Sa puna mana sa se uite pe primul 11 a lui Shalke - marele lor e atacant e ungurul Szalai acela care a fost o furnica in meciul cu Romania - sa mor daca a miscat ala vreun pic. Steaua marcheaza sigur la Shalke si obtine cel putin un egal cu conditia ca arbitrul turc sa arbitreze corect. Si intradevar tin minte meciul Urziceni-Hamburg, cand o brigada din Turica i-a facut de comanda pe ai nostrii - MM are dreptate.

puterea nemtilor vine din mentalitate si omogenitate. Asa este la nationala de cand lumea si asa este la echipele de club. Asa ca n-ai decat sa analizezi fiecare jucator in parte, ca tot n-o sa ramai impresionat. Shalke ar juca bine si cu 11 no-name-uri pe teren, ptr ca au mentalitate de campioni. Si asta-i ce trebuie sa puna pe Steaua pe ganduri, nu faptul ca atacant e szalai, ronaldo, sau costea.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează