INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - SCHALKE 3-1

Un jucător de la Real Madrid ratează tot sezonul după meciul cu Schalke!

FOTO: goal.com
FOTO: goal.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 01:26

Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după 3-1 cu Schalke pe Santiago Bernabeu.

Meciul a fost unul cu ghinion pentru Jese Rodriguez, care a ieşit accidentat în minutul 9, lăsîndu-i locul lui Gareth Bale.

Cele mai sumbre previziuni s-au adeverit în cazul lui Jese, care va rata tot restul sezonului. Cei de la Real Madrid au confirmat faptul că jucătorul a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat de la genunchiul drept şi va lipsi de pe gazon cel puţin şase luni, fiind nevoit să suporte şi o intervenţie chirurgicală.

Sergio Ramos a subliniat cît de mult ar însemna o accidentare gravă pentru colegul său, înainte de a se afla verdictul. ”Este clar că victoria a fost puţin umbrită pentru noi de accidentarea lui Jese. Sperăm să nu fie grav şi să se recupereze. Chiar e o supărare, pentru că începuse să ajute mult echipa, se află într-un moment cheie al carierei lui”, a declarat fundaşul madrilenilor după meci la RTVE.

Şi Carlo Ancelotti s-a arătat îngrijorat după partidă. ”Am pierdut un jucător important, îi transmitem însă tot sprijinul nostru”, a spus antrenorul madrilenilor.

Nici Jese n-a rămas dator, postînd un mesaj de mulţumire pe Twitter: ”Vă mulţumesc din tot sufletul fiecăruia dintre voi pentru toate mesajele de susţinere...”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează