INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

UPDATE FOTO Incidente la intrarea pe stadionul "Vasil Levski" » Fanii Stelei s-au bătut cu forţele de ordine

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 22:15

Suporterii stelişti au avut parte de o surpriză neplăcută în această dimineaţă. Aceştia au aşteptat destul de mult ca Poliţia de la sud de Dunăre să-i lase să intre în Bulgaria.

UPDATE 22:15 / Suporterii bulgarii strigă: "ţiganii, ţiganii", fanii Stelei contraatacă cu scandarea "ţăranii, ţăranii"

UPDATE 21:38 / Pe stadion se află în jur de 20.000 de oameni printre care se numără şi 2000-2500 de stelişti. Între aceştia îi includem şi pe fanii lui ŢSKA Sofia.

UPDATE 20:37 / Fanii Stelei au început să intre pe stadion în sectorul care în mod normal este rezervat fanilor lui ŢSKA Sofia. Suporterii români şi-au făcut rapid simţită prezenţa atunci cînd au început să scandeze numele celor de la ŢSKA.

DigiSport anunţă că trei fani ai Stelei au fost reţinuţi pentru că au încercat să introducă materiale pirotehnice.

Bulgarii au început cu şicanele. Cum Ludogoreţ nu este o echipă recunoscută pentru fani, organizatorii au dat drumul la muzică mai tare în boxe, pentru a-i acoperi pe fanii Stelei. Printre suporterii Stelei se află şi grupuri ale fanilor lui ŢSKA.

Pe stradă sînt foarte mulţi poliţişti care vorbesc limba română. Atunci cînd fanii veniţi din România aveau nevoie de ceva şi cereau îndrumări, aceştia le răspundeau în limba română.

UPDATE Fanii Stelei, grupaţi în 7 autocare şi 15 automobile au fost direcţionaţi către parcul Borisova, aflat în apropierea stadionului "Vasil Levski". Autorităţile bulgare au organizat un loc de întîlnire pentru suporterii Stelei care vor veni la partida cu Ludogoreţ, din play-off-ul UEFA Champions League, din această seară, în zona catedralei Alexander Nevski. În piaţa respectivă, românii vor avea posibilitatea să-şi parcheze maşinile şi să plece spre stadion în mod organizat, în condiţii de siguranţă maximă. Bilete pentru partida de diseară mai pot fi găsite şi la fanshop-ul lui ŢSKA.

UPDATE Abia în urmă cu o jumătate de oră, autocarele cu suporteri stelişti au ajuns la Sofia. Fanii se vor strînge la stadionul lui ŢSKA de unde vor pleca spre arena "Vasil Levski".

Autocarele cu suporteri au plecat în jurul orei 7:00 din Ghencea. Autorităţile vecinilor din sud le-au oprit la graniţă pentru un control amănunţit. La ora 11:30, autocarele încă nu se puseseră în mişcare.

Ludogoreţ - Steaua se va juca la Sofia, pe stadionul Vasil Levski. Meciul va fi livetext pe gsp.ro şi în direct pe DigiSport 1 şi DolceSport 1, de la ora 21:45.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (165)
danrapid
danrapid  •  27 August 2014, 22:44

I-aaa fiti atenti: astia de la GSP mi-au cenzurat cuvantul O A I E. :))))

danrapid
danrapid  •  27 August 2014, 22:39

s-au ridicat probe gasite in buzunarele stelistilor dar la testul antidrog s-a stabilit ca era CAS de oaie

vasilescugeo
vasilescugeo  •  27 August 2014, 22:24

Suporterii stelisti ne fac cinste in Europa.

Vezi toate comentariile (165)
Comentează