INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - TOTTENHAM

Van der Vaart, încîntat de tragerea la sorţi: "Visam să mă întorc pe Santiago Bernabeu"

Rafael Van Der Vaart
Rafael Van Der Vaart

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 martie 2011 15:55

Ajunsă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor încă de la prima participare în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa, Tottenham va da piept cu Real Madrid pentru un loc în semifinale. Totuşi, fostul jucător al "galacticilor", atacantul Rafael Van der Vaart s-a declarat încîntat de tragerea la sorţi, spunînd că visa de mult să se întoarcă pe Santiago Bernabeu ca adversar.

Van der Vaart a ajuns în vară la Tottenham, de la Real Maadrid, clubul londonez plătind în schimbul său 8 milioane de lire. Olandezul a jucat în 58 de meciuri pentru formaţia din capitala Spaniei, înte 2008 şi 2010. 

"Am fost extrem de fericit cînd am aflat că jucăm cu Real Madrid. visam să se întîmple asta, să revin pe Santiago Bernabeu. Este un meci important, jucăm meciul decisiv pe teren propriu, deci avem şanse serioase", a spus olandezul.

"Pentru mine, Real e cel mai mare club din lume. Poate că Barcelona e mai puternică acum, dar din punct de vedere istoric nu se poate face vreo comparaţie. Stadionul Santiago Bernabeu e fantastic, am jucat acolo doi ani şi va fi un vis să revin pe acel teren", a mai spus atacantul lui Spurs.

Primul meci al dublei Real Madrid - Tottenham se va disputa pe 5 aprilie.

VEZI AICI MECIURILE DIN SFERTURILE LIGII CAMPIONILOR!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează